Ersun Yanal, 3 bölgeye transfer bekliyor
ensonhaber.com

Fenerbahçe, Elif Elmas'ı satarak oluşturduğu transfer bütçesini stoper, orta saha ve forvet transferleri için kullanacak.

DEFANSA KJAER, ORTAYA M'VİLA

Sarı-lacivertlilerde öncelik savunma bölgesi olacak. Sözleşmesi biten isimlerden Skrtel'e yeni bir kontrat öneren Fenerbahçe, Kjaer'le de temaslarını sürdürüyor.

Ersun Yanal, 3 bölgeye transfer bekliyor

Danimarkalı Mathias Zanka'yı alternatif stoper olarak gündeminde tutan Kanarya, Skrtel'in kalması durumunda, Kjaer veya Zanka'dan birini daha alacak.

Stoper bölgesine yapılacak 2 transferden sonra orta sahaya da en az 1 takviye yapılacak. Elif Elmas'ın satılması sonrası orta sahadaki alternatifleri azalan sarı-lacivertli takım, Yann M'Vila ve Khedira ile görüşüyor.

Bu bölgede öncelik Khedira'da olsa da Alman oyuncunun maliyeti sarı-lacivertli ekibi zorlayacak gibi görünüyor. 32 yaşındaki Juventuslu yıldızdan sonuç alınamazsa, Fransız 6 numara Yann M'Vila'ya imza attırılacak.

Ersun Yanal, 3 bölgeye transfer bekliyor

FORVETE İKİ ADAY VAR

Vedat Muriç'in performansından memnun olan Ersun Yanal, 1 forvet daha alınmasını talep etti. Kosovalı golcünün tek başına yetersiz kalacağını düşünen deneyimli teknik adam, Benteke'nin takıma kazandırılması yönünde rapor verdi.

İngiltere'de Crystal Palace forması giyen Belçikalı forvetin takımıyla 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Fenerbahçe, oyuncuyu kiralamak istiyor ancak Ada ekibi kiralamak yerine satmanın planlarını yapıyor.

Ersun Yanal, 3 bölgeye transfer bekliyor

Ersun Yanal'ın golcü listesindeki diğer isim ise Glasgow Rangers'ın 23 yaşındaki forveti Morelos. Sarı-lacivbertliler Benteke'den olumlu geri dönüş alamazsa Kolombiyalı Morelos'e yönelecek.

Moreles için paranın yanı sıra Reyes de takasta önerilecek.