Erol Bulut: Ofsayt çizgilerini kim çekiyor
ensonhaber.com

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Gaziantep'e deplasmanda 3-1 kaybettikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İlk defa deplasmanda yenildiniz sebebi nedir? Erol Bulut: "sebebi nedir?" diyerek güldü.

"OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ"

"90 dakikaya bakınca oyun kontrolü bizdeyedi. Şanssızlıklar da bizim üzerimizde. Frikiğe vuruyor top, oradan Gustavo'nun dizine çarpıp rakibin önüne düşüyor. Sonra penaltı. İkinci yarı futbolcular elinden geleni yaptı. Pozisyonlar var, olmadı."

Erol Bulut: Ofsayt çizgilerini kim çekiyor

"OFSAYT ÇİZGİLERİNİ KİM ÇEKİYOR?"

"VAR ile ilgili, hakemler ile ilgili konuşmadım. Soruyorum. VAR'daki ofsayt çizgilerini kim çekiyor. Dün oynanan Galatasaray maçı, bugün Trabzon maçındaki penaltılara bakınca sormak istiyorum. Bir yorumlasınlar. Bize verilmeyen penaltıyı da. Penaltımız verilmedi. Golümüz verilmedi"

"EN ÇOK PENALTI VEREN DEFANSIZ"

"Avrupa'da en çok penaltı veren defansız. 6 penaltının 5'i gol olmuş. Onun üzerinde durmamız lazım. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu kesin. Fenerbahçe daha iyi durumda olması gerekirdi. 23 puanda ve 3. sıradayız. 27 maç var."

Erol Bulut: Ofsayt çizgilerini kim çekiyor

"NE ANLATIYORSUN DİYECEKLER"

İstifa etmesini bekleyenlere de cevap veren Erol Bulut, "Hocam ne anlatıyorsun diyecekler ama bu futbol. Futbolda bunlar oluyor. acı çekiyoruz evet. Buradan çıkacağız. Yarından itibaren önümüzde Başakşehir maçı var. Ona hazırlanacağız. Puanlar alarak zirveye, en üste çıkacağız ve taraftarımızı mutlu edeceğiz." dedi.

"İSTİFA KONUSU İÇİN DİYECEK BİR ŞEYİM YOK"

Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımların sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok, söylediğim gibi şu an üçüncü sıradayız, 23 puanımız, 27 maçımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu böyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim için önemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, söylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak çıkmayı da öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.