Erol Bulut: İki takım da iyiydi

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 yendi.

İHA'nın haberine göre; müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karşısında 3-2’lik mağlubiyet yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"İki takım da iyi futbol oynadı"

“Erken gelen gol bizim oynamak istediğimiz oyunu biraz bozmuş oldu. Ondan sonra yaklaştık, 2-1 oldu. İyi bir futbol oldu genel anlamda. İki takım da iyi futbol sergiledi. Zaman zaman tempolu oyun oldu. Rakibimiz bizden bir fazla gol atarak kazanmış oldu. Deplasmanda kazanamama üzerinde çalışıyoruz nedenlerini. Evimizde evet ligin ilk üç sırasında bulunuyoruz ama deplasmanda alt sıralardayız. Aslında deplasmanda çok iyi oynadığımız maçlar oldu, istediğimiz sonuçları alamadık. Rakibin birinci bölgesinde yakaladığımız pozisyonları değerlendirememe sıkıntımız çok oldu. Bireysel hatalar oldu. Bir türlü istediğimiz şekilde çözemedik."

Erol Bulut: İki takım da iyiydi VİDEO

"Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor"

Oyundan alınırken Muhammet Demir ile tartışmasıyla ilgili soruya cevap veren Bulut, “Maçtan çıkan futbolcu biraz gergin oluyor, adrenalin üst düzeyde oluyor. Ona takımla ilgili bir şey söyledim, bir sıkıntı yaşanmadı sadece soruya cevap verdim. O şekilde bir konuşmamız gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Erol Bulut: İki takım da iyiydi