Erol Bulut: Böyle bir skorla kazanmayı düşünmemiştik
İHA

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinnde Aytemiz Alanyaspor, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Fraport TAV Antalyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek finale çıktı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, daha zor bir maç olacağını düşündüklerini aktardı.

"RAKİBE ÖNDE BASARAK HATAYA ZORLADIK"

Bulut, "4 farklı bir skorla kazanacağımızı düşünmemiştik. Rakibimizin daha agresif ve baskılı oynayacağını düşündük. Ama biz tam tersini yaptık. Herkes bizim defansta bekleyip, kontratakla gole gideceğimizi düşünürken, biz rakibe önde basarak hataya zorladık. Kazandığımız topları iyi değerlendirdik. İlk yarı 2-0 öne geçtik, ama ilk yarı 4-5 farkta olabilirdi. Bayağı gol pozisyonuna girdik. Rakibimizin de 1-2 pozisyonu vardı. Finale adımızı yazdırdığımızdan dolayı çok mutluyuz. Futbolcuları tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Sezon başından beri onlara verdiğimiz taktikleri en iyi şekilde sahaya yansıttılar. Hem ligde olsun, şu anda 6. sıradayız. Kupada finale adımızı yazdırdık. Bundan sonra önümüzdeki 7 hafta ligde ve kupada finalde istediklerimizi elde etmek istiyoruz." diye konuştu.

"BAŞAKŞEHİR MAÇINDA EN AZ 1 PUANI HEDEFLEMİŞTİK"

Başakşehir maçındaki tutuk oyunun, takımın kupayı düşünmesinden mi kaynaklandığıyla ilgili soruya da cevap veren Erol Bulut, “Kesinlikle değil. Biz İstanbul’a gittiğimizde oradan en az 1 puan çıkarabiliriz düşüncesiyle gittik. Tabii oyun geneline baktığımızda bugün burada gerçekleştirdiğimiz performansı orada göstermedik ama o maçta da ilk yarı ortada geçmişti. İkinci yarı biz daha çok topa sahiptik ve kontrollü oyun bizdeydi ama kornerden yediğimiz golün ardından maçın kaderi değişti. Sonuç itibariyle kaybettiğimiz bir maç oldu.” diye konuştu.

Erol Bulut: Böyle bir skorla kazanmayı düşünmemiştik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)