Erol Bulut: Ben 16 dakika uzatma bekliyordum
ensonhaber.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Denizlispor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

"BEN 16 DAKİKA UZATMA BEKLİYORDUM"

Maçın hakeminde 16 dakikalık bir uzatma beklediğini dile getiren Bulut, "İyi performans gösterdik. 40 dakika 10 kiş ioynadık. Bir de hakem sağolsun, 8 dakika verdi. 16 bekliyordum aslında. Bize de bu nasip oldu. Karşımızda kim olursa olsun, bugün galip gelerek 10 kişiyle neler başarabileceğimizi gösterdik." dedi.

Erol Bulut: Ben 16 dakika uzatma bekliyordum

"GELECEK MAÇLARI DA ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Deplasmanda daha rahat oynadıklarını ifade eden Bulut, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz gibi gözüküyor. Kendi evimizde daha rahat olmamız gerekiyor. İçeride takımlar daha çok kapanıyor. Sadece kontratak arıyorlar. Onu da bu maçı çözdüğümüz gibi, gelecek maçları da çözmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Erol Bulut: Ben 16 dakika uzatma bekliyordum

"GENÇ HAKEMLERE DESTEK VERECEĞİZ"

Maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da değerlendiren Bulut, "Herkesin şaşırdığı gibi ben de şaşırdım. Direkt önümüzde verilen bir sarı kart var Serdar'a, sonra sarıdan kırmızı. Kafasından seken toptu galiba. İlk başta sarı veriyor, sonra neden sarı kırmızı verdi. Hakemle ilgil ibir şey söylemeyeceğim. Oraya beni çekmeyin. Biz hakemlere, pardon sadece genç hakemlere destek vereceğiz." dedi.