Emre Belözoğlu: Beşiktaş'tan daha iyileriyle oynadık

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu, "Sezon başından beri Beşiktaş'tan daha iyi takımlarla da oynadık. Beşiktaş'ın büyük bir taraftar grubu var, baskı kuracaklardı. İyi savunduk. Kendi organizasyonumuza yakışmayan pas hatalarımız oldu. Bu da doğal, 50 bin kişi önünde oynadık. Beşiktaş'ın ciddi pas organizasyonu yok. Direkt giden, kenara inip orta yapan bir takım. Beşiktaş da gol atabilirdi. Kazanmak ve kazanmayı alışkanlık haline getirmek güzel. Bu maçtan da ders çıkaracağız. Sonuna kadar yarışta olacağız." dedi.

Emre Belözoğlu: Beşiktaş'tan daha iyileriyle oynadık

"Oyuncu yetiştirmek istiyorum"

Genç teknik adam, "Uzun yıllar teknik adamlık yapabilirsem, oyuncu yetiştirmek istiyorum. Geldikten sonra oyunda gelişen futbolcularımız oldu. Yolun daha çok başı. 6 saat yoldan geldik. Bütün çocuklar elinden geleni yaptı." sözleriyle açıklamalarını bitirdi.

Emre Belözoğlu: Beşiktaş'tan daha iyileriyle oynadık

"Mesut, Almanya'yı karşısına aldı"

Yusuf Demir'in Türk statüsünde oynamaması hakkında yorum yapan Belözoğlu, "Yusuf Demir'in kural değiştikten sonra geldiği için transferden başka, milli takımı tercih etmesinden dolayı kurala dayalı durum.

Bir oyuncu Türk'üm ben diyorsa, bunu benliğinde hissediyorsa şahsi fikrim oynamalıdır. Mesut, belirli bir seneden önce geldiği için Türk statüsünde oynuyor. Mesut Almanya'yı tamamen karşısına almış bir oyuncu." şeklinde konuştu.