Diego Perotti'nin sözleşmesindeki sakatlık maddesi
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de Beşiktaş mağlubiyetinin yaraları sarılmaya devam ederken, Perotti ve Ademi'den de sakatlık haberleri gelmiş ve taraftarların üzüntüsü iki kat artmıştı.

Perotti'nin sakatlığı sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalması beklenirken yıldız futbolcunun sözleşmesi de ortaya çıktı.

Yaz transfer döneminde Roma'yı ikna etmekte zorlanan ve sancılı bir transfer gerçekleştiren Fenerbahçe, Diego Perotti'nin üst üste geçirdiği sakatlıklar nedeniyle de transfere daha tedbirli yaklaşmış, hatta bu konu Arjantinli futbolcuya da sorulmuştu.

Diego Perotti'nin sözleşmesindeki sakatlık maddesi

GARANTİ ÜCRETİ DÜŞÜK

"Fenerbahçe'ye oynamak için geliyorum." diyen Perotti, Fenerbahçeli yöneticilerin çekincesi üzerine ise "Kulübün zarar görmemesi adına garanti ücretimi düşük, maç başı ücretimi yüksek tutun. Oynadıkça kazanayım. Siz de sıkıntı yaşamazsınız." diyerek yüreklere su serpmişti.

Zaman zaman sakatlık sorunu yaşayan Diego Perotti'nin sözleşmesinde garanti ücret bulunmaması 1 aylık periyotta Fenerbahçe'nin işine yarayacak. Bu sezon Fenerbahçe ile 4 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 3 gol kaydetti.

SAKATLIK DURUMU

Diz eklem kapsülünde zedelenme ve kaslarında kısmi yırtık tespit edilen Diego Perotti'nin ise yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Diego Perotti'nin sözleşmesindeki sakatlık maddesi