Bülent Uygun: Atatürk mezarından kalksa Erdoğan'ı alnından öper
ensonhaber.com

Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Çay TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

RİZESPOR'UN HEDEFİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Rizespor'un hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu ifade eden Bülent Uygun, "Futbol ayakla oynanan bir oyun değil! Futbol yüreğinle, beyninle ve ayağınla oynanan bir oyun! Hedeflerimiz değişecek. Bundan sonra Avrupa'yı ve Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir Rizespor olacak. Türkiye Kupası'nı da müzemize götürmek yakışır. Bunları başarabiliriz. Marius Sumudica ile yaşanan sıkıntıları artık konuşmayalım, geçmişte kaldı." dedi.

Bülent Uygun: Atatürk mezarından kalksa Erdoğan'ı alnından öper

"ERDOĞAN, İSLAM'IN HİZMETKARI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuşan Bülent Uygun, "Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah ömrümüzden ömür versin, ona sevgimizi anlatmamıza zaten gerek yok. Ben, 1993 yılında Fenerbahçe'ye geldiğimde gol krallığına giderken o zaman daha spor camiasından kimse yoktu. Sporcuların olmadığı bir ortamda ben şöyle dedim; Benim belediye başkanım Recep Tayyip Erdoğan beyefendidir diye beyanat verdim, sonra bütün gazeteler manşet yaptı. Sonraki süreçte de Beyefendi zaten belediye başkanı seçildi. Ziyarete gittim. Orada kendisine, 'Efendim bırakın belediye başkanlığını, siz bu ülkede başbakan olarak öyle hizmetler yapacaksınız ki dost düşman sizi ayakta alkışlayacak. Başbakanlığı da bırakın, İslam'ın lideri olarak mazlumun sesi olacaksınız, tüm dünyada İslam'ın lideri olarak Türkiye'nin İslam'ın hizmetkarı olacaksınız, biz de sizin yanınızda olacağız.' O zamandan bu yana ben Beyefendiyle çok görüşmedim, benim siyasetle işim olmaz." dedi.

Bülent Uygun: Atatürk mezarından kalksa Erdoğan'ı alnından öper

"ATAM MEZARINDAN KALKSA, ERDOĞAN'I ALNINDAN ÖPER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sadece Rize ile değil tüm ülke sporu ile de yakından ilgilendiğini ifade eden Bülent Uygun, "Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk mezarından kalksa, Atam Sayın Beyefendi'yi alnından öper. Çünkü onun ülkem için hayal ettiği, planladığı bütün projelere baktığımız zaman zaten onların hepsini görür ve takdirle karşılar. Yiğidi öldür hakkını ver derler. Beyefendi, ülke aşığı, İslam'ın hizmetkarı... Rizespor ile de ilgileniyor tabii. Biz de galip gelince tebrik etmek için kendisi sağ olsun, 'Rizesporumuza hoşgeldin, ben inanıyorum ki çocuklarla beraber Rizespor'u hak ettiği yere taşıyacaksınız' dedi Sayın Cumhurbaşkanımız. Sayın Beyefendi sadece Rize ile ilgilenmiyor, bütün ülkemizle ilgileniyor. Allah, Beyefendi'ye güç versin, canımızdan can versin." şeklinde konuştu.

Bülent Uygun: Atatürk mezarından kalksa Erdoğan'ı alnından öper