Beşiktaş'ta gündem: Sergen Yalçın'a yeni sözleşme
ensonhaber.com

Sezona oldukça kötü başlayan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, son 5 maçında 4 galibiyet alarak zirve yarışına ortak oldu. Daha birkaç hafta önce kulüpteki geleceği tartışılmaya başlayan Sergen Hoca ise yapılan eleştirilere cevabını sahada vermiş oldu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Özellikle kadro planlaması konusunda sık sık olumsuz yorumlara maruz kalan tecrübeli çalıştırıcı, Gençlerbirliği ve Konyaspor mağlubiyetleriyle eleştiri oklarına maruz kalmıştı ancak Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetleriyle ise adeta gövde gösterisi yapmış oldu. Rakip teknik adamlara karşı taktik savaşlarını kazanan Sergen Hoca'ya yönetim de büyük bir jest için kolları sıvadı.

Beşiktaş'ta gündem: Sergen Yalçın'a yeni sözleşme

SERGEN YALÇIN "ERKEN" DİYOR

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 48 yaşındaki çalıştırıcıyla devam etmek isteyen Ahmet Nur Çebi'nin yeni sözleşme için nabız yokladığı öğrenilirken, Sergen Yalçın'ın ise bu kararı henüz erken bulduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlı yönetimin hafta içerisinde geniş kapsamlı bir toplantı yaparak bu meseleyi de çözüme ulaştırması bekleniyor.

Üst üste başarılı sonuçlar alan Beşiktaş, 1 maçı eksik olmasına rağmen ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 4 puan gerisinde bulunuyor.

Beşiktaş'ta gündem: Sergen Yalçın'a yeni sözleşme