Beşiktaş'ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal'ın son durumu

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, 2. haftada oynanan Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. 5 haftadır formasına hasret kalan Ghezzal'ın sahalara dönüş zamanı belli oldu.

Valerien Ismael yönetiminde Süper Lig'e hazırlanan Ghezzal, ilk hafta maçında Kayserispor'a karşı 90 dakika sahada kalmıştı. Mücadelenin son dakikasında attığı golle takımına 3 puanı kazandırmıştı.

Deplasmanda oynanan Alanyaspor maçının ilk 45 dakikasında da 1 gol ve 1 asistle maça damga vurmuş ancak sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Beşiktaş'ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal'ın son durumu

Kritik gün salı

5 haftadır formasına hasret kalan Ghezzal'ın sahalara dönüş zamanı belli oldu. Bein Sports'un haberine göre; Beşiktaş, bugün Fenerbahçe derbisi hazırlıklarına başladı ancak Rachid Ghezzal antrenmanda yoktu.

Ghezzal'ın ayağında bir batma problemi olduğu öğrenildi. Valerien Ismael, Cezayirli futbolcunun derbiye yetişmesini istiyor. Ghezzal'ın, pazartesi ya da salı günü takıma dönmesi düşünülüyor.

Beşiktaş'ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal'ın son durumu

Açıklama yaptı

Rachid Ghezzal sosyal medyadan sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda sosyal medyada çok fazla sahte haber görmeye başladım ve bu haberlerin kasıtlı olarak, bize zarar vermek için yapıldığını biliyorum. Bu büyük kulübe hizmet etmek için %200'üm ile hazırlanıyorum. Niyetimden şüphe edenler için hatırlatmak isterim, Alanyaspor maçında sakat olmama rağmen oynamak istedim ve devre arasında oyundan çıkmak zorunda kaldım. Hazır olmak için çalışmalarım devam ediyor. En yakın zamanda geri dönmek dileğiyle." ifadelerini kullandı

Dele Alli döndü

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle bir süredir idmanlara çıkmayan Dele Alli ise bugün takımla çalışmalara başladı. Yıldız futbolcunun derbide sahada olacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal'ın son durumu