Beşiktaş'ta Burak Yılmaz seferberliği
ensonhaber.com

Abdullah Avcı ile son yılların en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın dönüşünü dört gözle bekliyor.

Ligde geride kalan dört maçta rakip fileleri altı defa havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise yedi gol görürken ancak dört puan toplayabildi. Abdullah Avcı'nın pas oyununa dayalı sistemi bir türlü rayına oturmazken, siyah-beyazlıların attığı gollerin sadece ikisi forvetlerden geldi.

3-0 kazanılan Göztepe maçında Güven, 3-2 kaybedilen Gazişehir maçında da Umut Nayir gol atabildi. Diğer dört gol ise savunma ve orta saha oyuncuları tarafından atıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı da takımın golcüsü Burak Yılmaz'ın yolunu gözlemeye başladı.,

ŞANS VERİLİRSE OYNARIM

Sağlık ekibinden tecrübeli golcünün durumu hakkında bilgi alan Abdullah Hoca, Burak'ın Başakşehir maçına yetiştirilmesini istedi.

Sağlık heyeti millî golcüye özel program uygularken teknik heyet de fiziki olarak Burak'ı hazırlamak için seferber olacak. Futbolu çok özlediğini ve takıma katkı sağlamak istediğini söyleyen Burak da görev verilmesi hâlinde oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz seferberliği

UMUT NAYİR İLK 11'E

Bu arada Avcı'nın bekleneni karşılaşamayan Güven'in yerine ikinci golcü olarak bundan sonra Umut Nayir'e forma vereceği öğrenildi. Genç oyuncu Gazişehir maçında oyuna girer girmez golünü atmıştı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz seferberliği