Beşiktaş, Önder Karaveli ile yola devam kararı aldı
DHA

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasının ardından, yönetim yeni teknik adam için toplandı.

Yapılan toplantının ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ile yola devam kararı alındı.

Beşiktaş Yöneticisi Ceyhun Kazancı, toplantı sonrası açıklama yaptı;

Ceyhun Kazancı açıklamalarında, "Daha detaylı çalışma kararı aldık. Çalışmalar bitene kadar Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldık. Yarın öbürgün isimlerle çalışmalar sonuçlanınca tekrardan değerlendirme yapacağız." dedi.

Beşiktaş, Önder Karaveli ile yola devam kararı aldı

“ŞENOL GÜNEŞ İSMİ DE TOPLANTIDA GEÇTİ”

Kazancı, “Şenol Güneş ismi toplantıda gündeme geldi mi?” sorusuna ise, "Tabii. Birçok değerli hocamız var. Yerli birçok hocamızın ismi geçti, basında da gördüğünüz isimler. Bütün bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyacımız olacak." şeklinde yanıt verdi.

Cengiz Kazancı açıklamalarının devamında,  "Bruno Pinheiro da gündemde. 7-8 adayımız var. Hata yapmak istemiyoruz. Önder Karaveli gibi harika bir liderimiz yok. Bizim zaten kendisinden şüphemiz yoktu. Daniel Farke ile anlaşamadık. Slaven Bilic hala adaylardan bir tanesi. Değerlendirmeleri yaptık. Bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyaç var. Yerli, yabancı adaylar var. Yazılmayan isimler de var. İsimler üzerine yoğunlaştık. Yerli ya da yabancı şartımız yok. Şenol Güneş ismi de toplantıda geçti." dedi.

"HERHANGİ BİR ŞEY YOK, OLDUĞU ZAMAN ÖĞRENİRSİNİZ"

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik ekip arayışlarına devam ederken, gündemdeki isimlerden birisinin de Şenol Güneş olduğu iddia edilmişti.

Trabzon'dan İstanbul'a geldiğinde İstanbul Havalimanı'nda bu konu Güneş'e soruldu. Beşiktaş'ın kendisine herhangi bir temasta bulunmadığını söyleyen 69 yaşındaki teknik adam, "Sezon içinde takım almam şeklinde açıklamanız oldu" denmesi üzerine ise “Hayır. Benim hiçbir açıklamam olmadı. Trabzon’da evimdeydim, oradan da buraya, İstanbul’a geldim. Herhangi bir şey yok şu anda, olduğu zaman da zaten öğrenirsiniz.” dedi.

Beşiktaş, Önder Karaveli ile yola devam kararı aldı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)