N'koudou attı, Beşiktaş kazandı
ensonhaber.com

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, evinde Denizlispor ile karşı karşıya geldi.

Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar, 1-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaş'a galibiyet, 61. dakikada oyuna dahil olan N'Koudou'nun 70. dakikada attığı golle geldi.

Beşiktaş bu sezon evinde attığı 10 golün, 9'unu 2. yarılarda buldu.

N'koudou attı, Beşiktaş kazandı

Bu sonucun ardından Beşiktaş; son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 18 puana yükseldi ve lider Sivasspor'un 3 puan gerisinde 8. sırada yer aldı. Son 6 maçındaki 5. mağlubiyetini alan Denizlispor ise 11 puanda kaldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacakken, Denizlispor ise evinde Rizespor'u konuk edecek.

BURAK 4 MAÇ SONRA 11'DE

Sezon başından beri sakatlıklarla mücadele eden Burak Yılmaz, 3 maç sonra ilk 11'de şans yakaladı. Sakatlığı nedeniyle iki Braga karşılaşmasıyla ligdeki Galatasaray maçında kadroda yer alamayan Burak, geçen haftaki Antalyaspor mücadelesinde ise sonradan oyuna dahil olmuştu.

Siyah-beyazlı ekipte Caner Erkin orta sahanın sağında, Ljajic ise solunda oyuna başladı. Abdoulay Diaby ise hücuma dönük orta saha görevini yerine getirmeye çalıştı.

N'koudou attı, Beşiktaş kazandı

MAÇTAN NOTLAR

Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümünde Beşiktaş istediği pozisyonları yakalamakta zorlanırken, Denizlispor da kontra atak girişimlerinde yaptığı pas hataları nedeniyle başarılı olamadı.

Beşiktaş'ın ilk önemli pozisyonu, 27. dakikada geldi. Rebocho'nun ara pasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Ljajic, dar açıdan da olsa uzak köşeye iyi bir vuruş yaptı.

N'koudou attı, Beşiktaş kazandı

Top az farkla auta çıktı. 29. dakikada ise Rebocho'nun sol kanattan içeri yerden ortaladığı topa Diaby vurdu. Top kaleci Stachowiak'ta kaldı.

KARIUS'TAN HARİKA KURTARIŞ

Konuk Denizlispor, karşılaşmadaki ilk ve tek tehlikeli pozisyonunu, 34. dakikada frikikten yakaladı. Rodallega'nın kullandığı frikik atışı tam köşeye gitti. Alman kaleci adeta uzadı ve topu kornere çeldi.

BEŞİKTAŞ'TAN DEĞİŞİKLİK VE GOL

Karşılaşmanın 2. yarısının ilk bölümünde de aradığı pozisyonları bulamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı oyuna müdahale etti. Önce 61. dakikada N'Koudou, Caner Erkin'in yerine dahil oldu ve gol geldi. 70. dakikada sol çaprazda rakibini bire birde yakalayan N'Koudou, ardından uzak köşeye sert bir vuruş yaptı.

Top ağlarla buluştu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş milli ara öncesinde, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

N'koudou attı, Beşiktaş kazandı