Beşiktaş 5 futbolcunun sözleşmesini uzatacak
ensonhaber.com

Sezona çok kötü başlamasına rağmen son 6 haftada 16 puan toplayarak zirve yarışına ortak olan Beşiktaş'ta, yüzler gülüyor.

Futbolculara yapılan ödemelerle takımın ayağa kalkmasında önemli bir rol oynayan siyah-beyazlı yönetim, şimdi de iç transferde harekete geçti.

GÖKHAN VE CANER KALIYOR

Beşiktaş, deneyimli bekleri Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün sezon sonunda bitecek olan sözleşmeşlerini devre arasında yenileyecek. İki oyuncuyla da masaya oturan olan yönetim, ocakta imzaları attırmayı planlıyor.

Beşiktaş 5 futbolcunun sözleşmesini uzatacak

Gökhan ve Caner'in takımda kalmalarında, yabancı sınırının düşürülecek olmasının payı da büyük.

KARIUS VE REBOCHO'NUN BONSERVİSİ ALINACAK

Geldiği günden beri tartışılan, fakat son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Karius için Liverpool'la görüşülecek.

Haziran 2020'de kiralık sözleşmesi sona erecek olan Alman kalecinin, 8 milyon euroluk bonservis bedeli taksitler halinde ödenecek ve deneyimli isim siyah-beyazlı takımın oyuncusu olacak. İngiliz ekibiyle ödemeler konusunda anlaşma sağlanması bekleniyor.

Sol bekte kendini kabul ettiren Rebocho için sözleşmesine 2.6 milyon euro satın alma opsiyonu koyduran Beşiktaş, Guingamp'tan kiralanan Portekizli oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katacak.

Beşiktaş 5 futbolcunun sözleşmesini uzatacak

Kara Kartal'ın bir başka hedefi de Elneny'yi yeniden kiralamak. Oyuncunun 16 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanma durumu olmayan yönetim, Mısırlı orta sahayı 1 yıl daha kiralamak için Arsenal'in kapısını çalacak.