Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
ensonhaber.com

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda futbol heyecanı, 38. hafta karşılaşmaları ile son bulacak.

Süper Lig'de tam 38 yıl sonra mutlu sona ulaşan Trabzonspor, son maçında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavili takım, Başakşehir maçında önemli bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Karadeniz ekibi, İstanbul temsilcisi karşısında galip gelmesi halinde 84 puanla lig tarihindeki en yüksek puana ulaşacak.

İki takımın taraftarları ise Başakşehir - Trabzonspor maçının tarih ve saat bilgisini öğrenmek için araştırmalar yapıyor.

Peki Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Başakşehir - Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler...

Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir - Trabzonspor maçı, 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği karşılaşma, BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleyi şifreli olarak izleyebilecek.

Trabzonspor, Süper Lig'in geride kalan bölümünde 23 galibiyet, 12 beraberlik ve 2 yenilgi sonucunda 81 puan elde edip ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Başakşehir ise 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet sonucunda 62 puan topladı. Turuncu-lacivertli takım, yeni haftaya 4. sırada başladı.

Başakşehir - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Muhtemel 11'ler

Başakşehir: Volkan Babacan, Leo Duarte, Epureanu, Lucas Lima, Caiçara, Berkay, Mahmut, Deniz Türüç, Trezeguet, Tolga Ciğerci, Okaka

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Dorukhan, Ahmetcan Kaplan, Hugo, İsmail, Berat, Siopis, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Cornelius