Bakasetas'ın müthiş performansı
ensonhaber.com

Karadeniz devi Trabzonspor'un maestrosu Bakasetas durmuyor... 28 yaşındaki Yunan oyuncu, dün de Fenerbahçe filelerini 2 kez sarsarak 7 gole ulaştı ve krallık yarışında zirveye yerleşti.

Bakasetas'ın müthiş performansı

BAKASETAS'IN BÜYÜK ÇIKIŞI

Bakasetas, hem ligdeki ilk frikiğini attı hem de 2007-08'den bu yana Trabzonspor formasıyla sarı-lacivertli ekibe frikik golü atan ilk isim oldu.

Milli ara öncesi Kayserispor ağlarını iki kez sarsan 1.81 boyundaki süper yıldız, dün de biri penaltıdan iki defa sahneye çıkarak bordo-mavilileri şaha kaldırdı.

Bakasetas'ın müthiş performansı

9 MAÇ 7 GOL 3 ASİST

Toplamda 7 gole ulaşan ve 3 de asist yapan tecrübeli oyuncu, 9 maçın 8'inde skora katkı sunarak şov yaptı.

Bakasetas dün maç sonrası, "Hem maçı kazanmak hem de benim gol atmam çifte mutluluk sağlıyor. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bugün sonuna kadar mücadele ettik ve bu harika maçtan galibiyet çıkartabildik. En iyisini yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Bakasetas'ın müthiş performansı

MESUT ÖZİL VASADI AŞAMADI

Bakasetas'ın yıldızlaştığı maçta Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Mesut Özil ise hiçbir varlık gösteremedi. Oyundan çıkana dek vasat bir oyun sergileyen 33 yaşındaki orta saha bu sezon ligde sadece 2 gol 1 asist yaparak beklentilerin altında kaldı.

Maç sonu havalimanında megafonla konuşan Özil, "Bugün çok üzgünüz ama şuna inanıyorum perşembe günü elimizden geleni yaparak maçı kazanacağız. Siz arkamızda olduğunuz sürece bu takım bu sene şampiyon olacaktır." ifadelerini kullandı.

Bakasetas'ın müthiş performansı