İlk yarıdaki oyun Beşiktaş'a galibiyeti getirdi
ensonhaber.com

Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş, 2-1'lik skorla kazandı.

İlk yarıdaki oyun Beşiktaş'a galibiyeti getirdi

AVCI'DAN İLK 11'DE ZORUNLU 2 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta 1-0 kazandıkları Galatasaray maçına göre ilk 11'de 1'i zorunlu 2 değişiklik yaptı.

Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Caner Erkin, bu müsabakada forma giyemedi. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Roco'yu ise yedek soyundurdu.

Abdullah Avcı, bu oyuncuların yerine Victor Ruiz ile Adem Ljajic'e ilk 11'de yer verdi.

ADEM LJAJIC, BOŞ KALEYE ATAMADI

İkinci yarının ilk 20 dakikasındaki Antalyaspor'un yoğun baskısı, dakikalar geçtikçe azaldı. Beşiktaş tekrar topu alarak oyunu kontrol etmeye başladı. 70. dakikada Adem Ljajic, net bir gol fırsatından yararlanamadı.

Antalyaspor kalecisi Ferhat Kaplan'ın uzaklaştırmak için kalesinden çıktığı top, kaleye 35 metre mesafedeki Adem Ljajic'in önüne düştü. Adem Ljajic'in yaptığı vuruş kaleye uzak bir şekilde auta gitti.

MAÇTAN NOTLAR

Maça çok hızlı giren Beşiktaş, henüz 9. dakikada Vida'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 2 dakika sonra sahneye çıkan Diaby de farkı ikiye çıkardı. Siyah beyazlılar, ilerleyen dakikalarda farkı açacak fırstlar yakalasa da devreye 2-0 önde girdi.

İlk yarıdaki oyun Beşiktaş'a galibiyeti getirdi

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ise Antalyaspor oldu. 52. dakikada hızlı gelişen atağın sonunda topu ağlarla buluşturan Mukairu, Antalyaspor'u ümitlendirdi.

İlerleyen dakikalarda iki takım da skoru değişterecek fırsatlar yakalasa da maçta başka gol olmadı ve Beşiktaş, Antalya deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 15 puana yükselirken Antalyaspor 11 puanda kaldı.

İlk yarıdaki oyun Beşiktaş'a galibiyeti getirdi

İlk yarıdaki oyun Beşiktaş'a galibiyeti getirdi