Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli gözyaşlarını tutamadı
ensonhaber.com

Süper Lig'e yükselme mücadelesinde iki İzmir ekibi Altınordu ile Altay karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmayı 89. dakikada Max Paixao'nun golüyle kazanan Altay, 18 yıl sonra Süper Lig'e çıktı.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

Karşılaşma sonrası futbolcuları tarafından omuzlarda taşınan teknik direktör Mustafa Denizli, duygu dolu anlar yaşadı.

Altay teknik direktörü Mustafa Denizli gözyaşlarını tutamadı-Video

"BURADA YAŞADIKLARIM, FARKLI DUYGULAR HİSSETTİRİYOR"

Mustafa Denizli, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Altay'a dönüp böyle bir gün yaşamak çok değerli. Değerli camialarda şampiyonluklar yaşadım. Bütün gençliğimin geçtiği bu camiada, yaşadıklarım çok farklı duygular hissettiriyor. Emeği geçen bütün herkes, başkan, yöneticiler, yardımcı ekibim ve futbolcular gittiğim günden itibaren hep bugünü düşlediler, beklediler. Ben de bekledim." dedi.

Mustafa Denizli: Çok zor şartlarda hazırlandığımız maç oldu-Video

"MAÇA 4 TANE SERUM, 3 TANE İĞNEYLE ÇIKTIM"

Müsabakaya zor şartlarda çıktığını belirten Denizli, "Çok müthiş bir soğuk algınlığı geçirdim. Maça ben 4 tane serum, 3 tane iğneyle çıktım. Çok ağır bir üşütme geçirdim. Buna rağmen ayakta kalmaya çalıştım ve kaldım. Rakip de aynı amaç peşinde mücadele etti. Neticede aynı şehrin iki ekibi final oynadı. Altınordu futbola başladığım yıllarda Süper Lig'in iyi takımlarından biriydi. Yıllar sonra onlarla teknik adam olarak finalde karşı karşıya gelmek ayrıca heyecan verici." diye konuştu.

"BUNDAN BÜYÜK MUTLULUK OLMAZ"

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli şöyle devam etti:

"Gerçekten çok farklı bir çalışma. Bu çalışma böyle bir şekilde sonuçlanırsa, taçlanırsa ömrüme ömür katar, aksi takdirde ömrümden yer hissi vardı. Şükürler olsun böyle bir final yaptık. Altay layık olduğu yere geldi. Yıllar önce Altay'ı bıraktığım zaman bugün geldiği yerdeydi. Döndüm yine aynı yerde. Bundan daha büyük mutluluk herhalde olmaz."