Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye dönüyor
ensonhaber.com

Fenerbahçe'den kiralık olarak Ukrayna'nın Zorya ekibine giden Allahyar Sayyadmanesh, burada bir yılı biraz aşkın geçici dönemini tamamladı. 20 yaşındaki İranlı futbolcunun ülkeye vedası ise görkemli oldu.

LUCESCU'YU GALİBİYETTEN ETTİ

Allahyar Sayyadmanesh, dün akşam son şampiyon Dinamo Kiev ile oynadığı karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden isim oldu.

Teknik direktör Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı başkent ekibine karşı deplasmanda sahne alan oyuncu, mağlup durumdaki Zorya'yı yenilgiden kurtardı ve maç 1-1 sona erdi.

Allahyar Sayyadmanesh'in klas golleri - İZLE

Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye dönüyor

DÖNÜŞÜ AÇIKLANDI

Zorya teknik direktörü Viktor Skrypnyk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Allahyar aramızdan ayrılıyor. Bu maç onun buradaki son maçıydı." diyerek ayrılığı açıkladı.

İranlı futbolcunun takım arkadaşlarıyla vedalaştığı belirtilirken, bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye döneceği ifade edildi.

Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye dönüyor

ÇOK BEĞENİLDİ

Allahyar Sayyadmanesh, aradan geçen bir yılı aşkın süre içerisinde Zorya takımında kendisini çok geliştirdi. Ukrayna liginde takımının formasıyla 35 maça çıkan İranlı forvet, bu karşılaşmalarda 13 gol attı, 7 de gol pası verdi.

Genç oyuncu ayrıca Avrupa kupalarında da takımı adına 3 gol kaydetti. Birçok kez takımının en iyi oyuncusu seçildi, son olarak Zorya'da kasım ayının en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye dönüyor