Ali Koç: Fenerbahçe olarak 250 bin ağaç dikeceğiz
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Koç, son günlerde yaşanan yangın olaylarına da değindi.

Ali Koç yangınlarla ilgili açıklamalarında, "Son 2-3 gündür canımız çok sıkkın. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir durumla karşı karşıyayız. Tüm canlıların hayatı kötü etkileniyor. Yüreğimiz, gördüklerimizi kaldırmıyor.

Hem can kaybımız var, yüzlerce yılda oluşmuş bitki örtüsünün kaybı var. Kahrolmuş vaziyetteyiz. Biz izlerken zorlanırken, orada yaşayanların, mücadele edenlerin neler yaşadığını düşünmek istemiyorum.

Ali Koç: Fenerbahçe olarak 250 bin ağaç dikeceğiz

"250 BİN AĞAÇ DİKECEĞİZ"

Tüm Fenerbahçe paydaşlarının çabalarını bir araya getirip aradaki farkı yönetim olarak kapatarak 250 bin ağaç dikme sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Ali Koç: Fenerbahçe olarak 250 bin ağaç dikeceğiz

Transferlerle ilgili de konuşan Koç, “Transfer sessizliği sizi ürkütmesin. Bu bilinçli bir adımdır.

En önemlisi takım olmak, bunu geliştirmek ve bunu yapmayacaklarla yollarımızı ayırmak, bu ruhu yaşatacak futbolcularla yola devam etmek. Hocamız ihtiyaçları belirledi. 3 kesin, mümkünse 4 oyuncunun transferini istiyor.

“TFF’NİN LİMİTLERİNE UYMAK ZORUNDAYIZ”

FFP var. Sattığımız kadar oyuncu alabiliriz. Ayrıca TFF'nin limitlerine uymak zorundayız. Manevra alanımız kısıtlı ama var.

Bu ağustos ayı transfer penceresi, geçmiş yıllara nazaran daha farklı olacak. Pandeminin etkileri, geçen sezona göre çok daha farklı yaşanıyor. Pandeminin ilk çıktığı sene seyircisiz olacağı tahmin edilmiyordu. Tüm sezon seyircisiz geçti. Şu ağustos ayı, ilk haftadan sonra yüzlerce oyuncu piyasaya girecek. Pek çok kulüp, o bildiğimiz örnek olarak gördüğümüz, kıskandığımız, gıpta ettiğimiz, 1 milyar euroluk kulüpler bile finansal sıkıntılar içerisinde.

“BOUPENDZA İÇİN 1 KERE BİLE GÖRÜŞMEDİK”

Ellerinde müthiş oyuncu portföyü var. Onlarca, yüzlerce kulüp bu kadroları boşaltmak zorunda finansal sebepler nedeniyle. Hiç düşüneyeceğiniz oyuncular, maaşlarının bir kısmı karşılığında transfer olacaklar. Bilinçli olarak beklemedeyiz. Menajerler, bazı gazeteciler var işin içerisinde. Boupendza için 1 kere görüşmedik. Sorsanız eli kulağınızda. Vedat Muriqi İstanbul'da. Severiz ama görüşmedik.” açıklamalarında bulundu.