Alex'e Coritiba'dan teklif

Alex'e Coritiba'dan teklif

Fenerbahçe ile Alex de Souza arasında 8 yıldır süren birlikteliğin sonuna gelinmesi yıldız futbolcunun ülkesi Brezilya'da da geniş yankı uyandırdı. Brezilyalı yıldızın eski kulüpleri Palmeiras ve Cruzeiro, Alex için girişimlere başlarken, sürpriz bir girişim de Alex'in futbola başladığı kulüp olan Coritiba'dan geldi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Coritiba Başkanı Vilson Ribeiro de Andrade, Alex'in kendileri için bir rüya olduğunu belirtirken; "Alex'in kararını bekleyip ne istediğini göreceğiz. Şu anda ayrıntılara hakim değil, oyuncunun durumunu medya aracılığıyla öğrendim. Umut ediyorum ki onunla tekrar masaya oturabiliriz. Bizim teklifimizle ilgilenirse, Alex tabi ki planlarımız için yer alır. Fakat bunları konuşmak için hala çok erken." şeklinde konuştu.

ALEX CORİTİBA'NIN RÜYASI

Brezilya Serie A'da kümede kalma savaşı veren Coritiba'nın Başkanı, yıldız futbolcunun ikinci lige gelmek istemediğini doğrularken; "Onunla duruma dair biraz konuşmuştuk. Ancak bunların hiçbiri resmi değildi. Bizim rüyalarımızı biliyor. Alex, Coritiba'nın, taraftarının ve başkanının rüyasıdır." şeklinde konuştu.

Daha önce Curitiba Radyosu'na konuşan Alex ise "Hayatım boyunca İkinci Lig'de hiç oynamadım. Bunu 35 yaşımda da yapmak istemiyorum. Brezilya'ya dönüp, bir kulübe faydalı olmak istiyorum ancak bunun İkinci Lig'de olacağını düşünmüyorum." ifadeleriyle Serie B'de oynamayı düşünmediğini belirtti.