Ahmet Nur Çebi, Serdar Saatçı’yı affetti

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçı, Avusturya kampında Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında gösterdiği yetersiz performansın ardından teknik direktör Valerien Ismael tarafından oyundan alınmış ve buna tepki göstermişti.

Takım, ikinci etap kamp çalışması için yeniden yurt dışına giderken, Serdar Saatçı da İstanbul’da idmanlarına devam ediyordu.

Çebi, Serdar Saatçı'yı affetti

Milliyet’in haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı’yı affetti.

Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi Altan Akdil’in öncülüğünde, Başkan Ahmet Nur Çebi’den randevu alan Serdar, önceki gün Akdil ve eniştesi Hüseyin Bey ile birlikte kulübe gitti. Burada Başkan Çebi ile buluşan genç futbolcu, pişmanlığını dile getirip özür diledi.

Ahmet Nur Çebi, Serdar Saatçı’yı affetti

Elini öpüp söz verdi

Futbolcusuna adeta baba şefkatiyle yaklaşan Başkan Çebi, Serdar’a çeşitli nasihatlerde bulundu. Herkesin hata yapabileceğini ancak kimseyi dinlememesi gerektiğini dile getiren Beşiktaş Başkanı, Serdar’dan bundan böyle bu tür olaylar yaşanmayacağı konusunda söz aldı.

Bunun sonrasında Ahmet Nur Çebi’nin elini öpen Serdar Saatçı, affedilmiş oldu. Genç stoper için son kararı Teknik Direktör Valerian İsmael verecek.

Ahmet Nur Çebi, Serdar Saatçı’yı affetti