Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etti
ensonhaber.com

Beşiktaş'ta yönetim ile Sergen Yalçın arasında yeni sözleşme konusu krize dönüşürken, başkan Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini temmuz ayında bırakacağını açıkladı.

YABANCI SAYISI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı, kulüp harcama limitleri gibi konularda Kulüpler Birliği Vakfı'nın taleplerine olumlu yanıt vermemesi üzerine bu kararı aldı.

Öğle saatlerinde toplanan Kulüpler Birliği'nin gerçekleştirdiği toplantıda ilk olarak söz alan Ahmet Nur Çebi, bu kararını kulüp başkanlarıyla paylaştı.

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etti

"ADAY OLMAYACAĞIM"

Ahmet Nur Çebi, istifa etti haberleri üzerine NTV'ye yaptığı açıklamada, "İstifa etmedim. 6 Temmuz’da Kulüpler Birliği genel kurulu var. O tarihe kadar görevime devam edeceğim. 6 Temmuz’daki genel kurulda aday olmayacağım." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etti

KULÜPLER BİRLİĞİ DE AÇIKLADI

Kulüpler Birliği de konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, “Bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu toplantısında, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının 6 Temmuz 2021 Salı günü gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Sayın Ahmet Nur Çebi yeniden başkan adayı olmama kararı almıştır.” ifadeleri kullanıldı.