Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın neden ayrıldığını açıkladı
ensonhaber.com

Trabzonspor'da gündemin 1. maddesi Ünal Karaman...

Ani bir kararla 53 yaşındaki teknik adamla yollarını ayıran bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, "Anladığım kadarıyla hocamız bu yaptığım eleştirileri kendi üzerine alınmış. Ayrılmayı kafasına koymuştu" dedi.

Ağaoğlu'nun sözleri şöyle:

"YAPTIĞIM ELEŞTİRİYİ ÜZERİNE ALINMIŞ"

"Konyaspor maçı sonrasında, özellikle 4-5 haftalık futboldan memnun olmadığımı, göze hoş gelmeyen bir futbol ortaya koyan Trabzonspor olduğunu söyledim. Ben öz eleştiri yaptım, anladığım kadarıyla sayın hocamız eleştiriyi kendi üzerine almış. Kulüpte yaşanan her türlü olumsuzluğun tek sorumlusu benim."

Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın neden ayrıldığını açıkladı

"AYRILMAYI KAFASINA KOYMUŞTU"

"Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım gibi ifadeler kullandı hocamız. Gelmiş olduğumuz noktada, ayrılmayı kafasına koymuştu, bu yönde düşünce oluşmuş kendisinde. Dün kendisi, Divan Kurulu başkanımız ve genel sekreterimizle görüşmesinde göreve devam etme konusunda bir düşüncesi olmadığını ifade etmiş."

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

"Kırgınlık var mı? Hayal kırıklığı var. Hocanın, oyuncunun yaptığı hatanın sorumluluğunu ben üzerime almıştım. Böyle bir insanın yaptığı eleştiriyi hocanın kendi üzerine alması hayal kırıklığı yarattı."

Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın neden ayrıldığını açıkladı