Fenerbahçe'de savunmaya bir türlü çözüm bulunamadı
ensonhaber.com

Fenerbahçe'de bu sezon en büyük sıkıntılar savunma hattında yaşandı.

Sezon başından bu yana hem defansın merkezinde hem de sol bekte ciddi eksikleri olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal, Jailson planını hayata geçirmişti.

KARİYERİNDE İLK DEFA SAVUNMADA OYNUYOR

Geçen yıl Josef de Souza'nın yerine orta sahaya alınan Jailson, kariyerinde ilk kez stopere kaydı.

Brezilyalı futbolcu, bu sezon ligde 13 haftada stoper olarak oynarken, 5 kez de oyuna sonradan girdiği maçlarda orta sahada görev aldı. 24 yaşındaki oyuncunun defansta oynadığı 13 maçta Fenerbahçe 3 kez yenilirken, 7 maçı kazandı, 3 kez de berabere kaldı.

Toplamda 6 maçta puan kaybedilirken, 5 maçta Jailson'un bizzat bireysel hataları öne çıktı.

Bu 5 maçta toplamda 13 puan yitiren Fenerbahçe'de stoper bölgesinde Serdar Aziz dışında istikrar bulunamadı.

Fenerbahçe'de savunmaya bir türlü çözüm bulunamadı

"LİGDE DE ARTIK SÜRE ALMAK İSTİYORUM"

Öte yandan Fenerbahçe'de sadece kupa maçlarında şans bulan Fransız stoper Rami, Antalya kampının ve yaptığı çalışmaların kendisine çok iyi geldiğini belirterek Yanal'dan şans istedi.

Sezonun ilk yarısında hazır olmadığını ve hatalar yaptığını kabul eden Rami, "İlk yarı maçlarında bir geçiş dönemindeydim. Fiziksel olarak da form olarak da eksiklerim vardı, hatalarımı biliyorum. Ancak şu anda kendimi iyi hissediyorum. Antalya kampı, özel çalışmalarım ve antrenmanlarım iyi gidiyor. Her zaman oynamaya hazırım. Ligde de artık süre almak istiyorum. Fiziksel olarak toparlandığıma inanıyorum. Fenerbahçe'de iyi bir şans bulmak çok önemli benim açımdan." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de savunmaya bir türlü çözüm bulunamadı