Adem Ljajic: Beni izlemeye gelen taraftara öfkelenmem
ensonhaber.com

Beşiktaş'ta Adem Ljajic, yüksek ateş sebebiyle takımının Trabzonspor karşılaşmasının kadrosunda yer alamamıştı.

28 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor mücadelesinde ise kadroda olmasına rağmen dinlendirilmiş, önceki akşam Ankaragücü karşısında oyuna sonradan dahil olmuştu.

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmaya 78. dakikada dahil olup 88. dakikada ceza sahası dışından harika bir gol kaydeden Ljajic, hem kaydettiği klas sayıyla hem de sevinciyle gündem yarattı.

Golü sonrasında tribünlere dönüp kulaklarını kapatan ve elleriyle, ‘Konuşun' hareketi yapan Ljajic, Beşiktaşlı taraftarlardan tepki toplayan hareketiyle ilgili olarak görüşlerini, maç sonrasında Asbaşkan Emre Kocadağ'la paylaştı.

Adem Ljajic: Beni izlemeye gelen taraftara öfkelenmem

"BEŞİKTAŞ'A GERÇEKTEN GÖNÜLLÜ GELDİM"

Başarılı futbolcunun, yaptığı hareketin sebebini soran genç yöneticiye, “Türkiye'ye geldiğim gündem bu yana eleştiriliyorum. Üzülüyorum. Sürekli formsuz olduğum şeklinde kasıtlı bilgiler dolaşıyor. İtalya Ligi'nde kariyeri olan biri olarak Türkiye'ye, Beşiktaş'a gerçekten gönüllü geldim. Attığım gol, bir öfke patlamasıydı. Taraftarlara kesinlikle herhangi tepki göstermedim. Beşiktaş'ın futbolcusuyum, beni izlemeye gelen taraftara öfkelenmem mümkün mü! Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın performansımı çok iyi biliyor ve değerlendiriyor. Kendisine teşekkür ederim.” sözlerini sarf etti.

Başarılı futbolcu, Galatasaray'la haftaya oynayacakları derbi öncesinde de görüşlerini, Kocadağ'la yaptığı görüşmede paylaştı.

"HAK ETMEDİĞİM ELEŞTİRİLER ALINCA ÜZÜLÜYORUM"

Ljajic, “Haftaya Galatasaray ile önemli maç oynayacağız. Biz takım olarak hazırız. Türkiye'de hak etmediğim eleştirileri alınca üzülüyorum. Kendime çok iyi bakan biriyim.” ifadelerini kullandı.

Kocadağ ise Ljajic'e, yönetim ve teknik ekibin kendisine güvendiğini, daha iyi oynayacağına inandıklarını belirttiği kaydedildi.