9 kırmızı kartlı maç tatil edildi
ensonhaber.com

Salihli Ramiz Turan Stadı'nda Kemal Ögen, Vedat Güneş ve Cem Mustafa Akpınar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı, 28'inci dakikada Mustafa Çay'ın attığı golle ile Salihli Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 79'uncu dakikasında Furkan Çarkçı'nın attığı gol ile ev sahibi, skoru 2-0 yaptı. Gol sonrası Furkan'a, Aliağa Futbol'un kalecisi Onur Nazmi Terzioğlu saldırdı.

GÖREVLİ DE DARBEDİLDİ

Bu anları fotoğraflayan Salihli Belediyesi Basın Birimi'nde görevli Murat Muzaklar, Aliağalı Güray Kula, Emre Balak ve yedek oyuncular tarafından darbedince saha iyice karıştı.

9 kırmızı kartlı maç tatil edildi

YETERLİ OYUNCU KALMAYINCA MAÇ TATİL EDİLDİ

İki takım futbolcuları saha içinde birbirine girerken, olayları güvenlik güçleri önlemeye çalıştı. Hakem Kemal Ögen, olayların yatışmasının ardından soyunma odasına gidip bir süre sonra maçı tatil etti. Olaylar sonrası hakemin, Salihli Belediyespor'dan Gökhan Konur, Mustafa Çay ve Arda Şahin ile Aliağa Futbol'dan Aykut Geçmen, Necati Önal, Emre Balak, Özkan Yılmaz, Güray Kula ile Enes Yıldırım olmak üzere toplam 9 futbolcuya kırmızı kart verdiği, sahada yeterli futbolcu kalmadığı için de maçı tatil ettiği öğrenildi.

9 kırmızı kartlı maç tatil edildi

Aliağalı futbolcular tarafından darbedilen Murat Muzaklar, Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi edilirken, kendisine saldıran futbolculardan şikayetçi oldu. Olaylar sonucu ev sahibinden 3, konuk ekipten 6 futbolcu kırmızı kart görürken, karşılaşmayla ilgili kararı Amatör Futbol Disiplin Kurulu verecek.

9 kırmızı kartlı maç tatil edildi

9 kırmızı kartlı maç tatil edildi