Suarez: Gitmem isteniyorsa bunu bilmeliyim
ensonhaber.com

Barcelona'nın Uruguaylı yıldız golcüsü Luis Suarez, takımda dokunulmazlığı olan isimler arasında kendisinin gösterilmemesine sert çıkış yaptı.

"GİTMEM İSTENİYORSA BUNU BİLMELİYİM"

Luis Suarez El Pais'e yaptığı açıklamada Koeman ile henüz konuşmadığını ancak eğer gitmesi isteniyorsa bunu sorumlu yönetici kimse kendisine direkt söylenmesini beklediğini belirtti.

Yıldız isim açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Başkan takımdan gönderilmemesi kesin olan isimlerden ve diğerleri için bir değişim olacağından söz ediyor. Eğer kulüp gerçekten bunu istiyorsa bu iş için görevlendirilecek kişi kimse direkt benimle görüşse iyi olur. Ben bu kulüp için en iyisinin olmasını istiyorum. Gitmem isteniyorsa bunu bilmeliyim. Karşılıklı güven olduğu sürece ben Barcelona'ya katkı sağlamaya devam etmek istiyorum. Taraftarın ilgisi ve sevgisi bana devam etmem için büyük güç veriyor"

Suarez: Gitmem isteniyorsa bunu bilmeliyim

BARTOMEU AYRILIĞI İŞARET ETMİŞTİ

Başkan Bartomeu, ağır Bayern Münih yenilgisi sonrasında düzenlediği basın toplantısında kadroda köklü değişikliklere gideceklerini ve takımdan ayrılmasını istemedikleri oyuncular arasında Messi, ter Stegen, Lenglet, Semedo, De Jong ve Griezmann'ı göstermişti.

MESSI: SUAREZ KALMALI

Öte yandan takımın kaptanı Lionel Messi de yakın arkadaşı Luis Suarez'in gitmesine sıcak bakmıyor. Yönetime Suarez'in takımda kalmasını istediğini ileten Arjantinli futbolcunun Uruguaylı golcünün takımdan ayrılması durumunda sıkıntı yaratabileceği kaydedildi.

Suarez: Gitmem isteniyorsa bunu bilmeliyim

Luis Suarez 2014 yılında Liverpool'dan Barcelona'ya 81 milyon euro'ya transfer olmuş ve Katalan ekibiyle çıktığı toplam 283 maçta 198 gol, 109 asist ortalaması tutturarak göz kamaştırıcı bir performans ortaya koymuştu.