Atiba zam istiyor
ensonhaber.com

Beşiktaş, sözleşmesi biten Atiba Hutchinson'la yıllık ücret konusundaki pazarlıklarını sürdürüyor.

GEÇEN SEZON 550 BİN EURO GARANTİ ÜCRET KAZANDI

Siyah-beyazlılar, 38 yaşındaki Kanadalı kaptanla geçen sezonki şartlarla bir yıl daha anlaşmak istiyor.

Müthiş bir sezonu geride bırakan ve çifte kupada büyük söz sahibi olan Atiba geçen sezon 550 bin euro garanti ücret kazanmıştı. Deneyimli oyuncunun toplam kazancı maç başı ücretlerle birlikte 850 bin euroyu bulmuştu.

Atiba zam istiyor

ZAM İSTİYOR

Siyah-beyazlılar, Atiba'ya yine 550 bin euro garanti ücret teklif etti. Sözleşmede geçen sezonki gibi maç başı ücretler de yer aldı. Ancak Kanadalı futbolcunun maç başı paraların bu kez garanti ücrete dahil edilmesini istediği belirlendi. Tecrübeli oyuncunun garanti ücret talebinin 800-850 bin euro düzeyinde olduğu ifade edildi.

Atiba ile mutlaka yola devam etmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin birkaç gün içinde başarılı futbolcuya yeni bir teklif daha yapacağı öğrenildi. Yeni teklifte 550 bin euro olan garanti ücretin bir miktar artırılacağı kaydedildi.

Atiba zam istiyor

GEÇEN SEZON TAKIMA GEÇ KATILMIŞTI

Atiba Hutchinson yeni teklifi kabul ederse 1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Aksi halde Kanadalı futbolcu 5 Temmuz'da yapılacak sezonun ilk antrenmanında yer almayacak. Sergen Yalçın'ın mutlaka kadroda tutulmasını istediği Atiba geçen yıl imzası geciktiği için sezonun ilk çalışmalarına katılamamıştı.