Mesut'un saldırganına 10 yıl hapis
ensonhaber.com

Mesut Özil ve Sead Kolasinac'a motorsikletle gasp etmeye çalışan ve iki oyuncuyu bıçakla tehdit eden Ashley Smith (30) ve kendine yardım eden Jordan Northover (26) hakim karşısına çıktı.

Mesut'un saldırganına 10 yıl hapis

10 YIL HAPİS CEZASI

İki saldırgan da suçlarını itiraf ederken, bıçakla Sead Kolisinac'a saldıran Ashley Smith'e 10 yıl hapis cezası verildi. Olay anında Smith'e yardım ettiğini itiraf eden Jordan Northover'in kararı ise sonraya bırakıldı.

Mesut Özil bıçaklı saldırıya uğradı - VİDEO

Hakim, futbolculardan 200 bin sterlin değerindeki saati çalmaya çalıştıklarını itiraf eden saldırganın "dehşet verici" bir sabıka kaydı bulunduğunu vurguladı. 38 ayrı suç kaydı bulunan ve 20'sinden hüküm yiyen saldırgana 10 yıl hapis cezası verildi. Ayrıca sanığın verilen maddi hasar nedeniyle 181 sterlin ödemesine hükmedildi.

Mesut'un saldırganına 10 yıl hapis

Saldırganın hırsızlık nedeniyle 2017 yılında 42 ay hapis cezasına mahkum edildiği ve futbolcuları soymaya çalıştığı dönemde şartlı olarak serbest bırakıldığı belirtildi.

Mesut'un saldırganına 10 yıl hapis

MESUT, TÜRK LOKANTASINA SIĞINMIŞTI

25 Temmuz'da Jordan Northover ve Ashley Smith, motosikletle Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe'nin de içinde bulunduğu otomobili takip etmiş, Kolasinac araçtan inerek maskeli ve bıçaklı saldırganları uzaklaştırmaya çalışmıştı. Mesut Özil ise bir Türk lokantasına sığınmıştı.

Olay sonrası Özil ve Kolasinac, güvenlik gerekçesiyle Arsenal'in bu sezonki ilk lig maçında kadroya alınmamıştı.