Galatasaray'dan TFF'ye rest
ensonhaber.com

Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) 9 Kasım’dan itibaren tam kapasite seyircili oynama kararının ardından UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Lokomotiv Moskova maçı için başvuruda bulunmuştu.

TFF, bugün sarı-kırmızılıların isteğini reddetmiş ve maçın yüzde 50 kapasiteyle oynanacağını belirtmişti.

"SEYİRCİ KISITLAMASINA GİTMEYECEĞİZ"

Ancak Galatasaray’da beklenmedik bir karar geldi. Sarı-kırmızılılar, TFF’nin reddine rağmen maçı tam kapasite oynayacaklarını belirtti.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, “Büyük Galatasaray Taraftarına...

4 Kasım Perşembe akşamı oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na yüzde yüz kapasite ile seyirci alımına yönelik yapmış olduğumuz başvuru TFF tarafından reddedilmiştir.

Oysa, TFF tarafından daha önce alınan ve kamuoyuna açıklanan kararla, 9 Kasım 2021'den itibaren ülkemizde oynanacak tüm maçlarda yüzde yüz seyirci kapasitesi geçerli olacaktır.

Kulübümüzce alınan karar gereği, 4 Kasım Perşembe 20.45'te Lokomotiv Moskova ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynayacağımız müsabakada, herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyecektir.

Uzun bir aradan sonra, Büyük Galatasaray taraftarının güçlü desteğini hissedeceğimiz bu müsabakada buluşmayı heyecanla bekliyoruz...

Saygılarımızla Galatasaray Spor Kulübü.” ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'dan TFF'ye rest