Ali Koç: Şampiyonluk vadetmedim
ensonhaber.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı Özel programına konuk oldu.

Ali Koç, sarı-lacivertli kulübe başkan olduğu günden bu yana yaptıklarını anlattı.

"ŞAMPİYONLUK VADETMEDİM, BU BİR DÖNÜŞÜM PROJESİ"

Başkan Koç, şampiyonlukla ilgili sorulan soruya hedeflerinin tutmadığını söyleyerek Cocu ve Comolli transferlerinin takımla uyuşmadığını da sözlerine ekledi.

Ali Koç, hiçbir zaman şampiyonluk vadetmediğini ifade ederek, "Ben hiçbir zaman şampiyonluk vadetmedim. Bu bir dönüşüm projesidir. Sistem bir geceden diğer geceye yerleşmiyor. Her türlü dönüşüm ve değişimin sisli dönemleri vardır. Biz bu sisli dönemden geçiyoruz." dedi.

Ali Koç: Şampiyonluk vadetmedim- İZLE

ALİ KOÇ: BİR ANTRENÖRLE ANLAŞTIK

Ali Koç ayrıca, teknik direktörlük arayışlarında bir antrenörle anlaştıklarını söyleyerek, "Ligler biter bitmez hocamızı açıklayacağız." dedi.

Koç, anlaşılan teknik direktörün ismini açıklamadı.

Ali Koç: Şampiyonluk vadetmedim

Koç'un diğer açıklamaları şu şekilde:

"GİYOTİNİ Mİ SEÇERLERDİ İPİ Mİ?"

"Kavgaya karışan yöneticilere 60 ila 200 gün ceza verilmesi gerekiyormuş kurallara göre. Kovid-19 talimatı var bir de. Akredite olmayan bir yöneticinin sahaya girmesi minimum 60 gün ve 100 ila 300 bin TL ceza. Maç sonu açıklamaları saymıyorum bile. Semih Özsoy veya Ali Koç yapmış olsa ne olurdu? Giyotini mi seçerlerdi ipi mi? Bugün TÜrk halkında anket yapsanız futbolda adalet var mı diye yüzde 90 hayır çıkar."

Ali Koç: Bir teknik direktörle anlaştık #3

"MESUT ÖZİL'E PARAMIZ YETMEZ"

"Mesut Özil'i Acun çıkardı galiba. Ona sormak lazım. Mesut Özil, çok iyi bir Fenerbahçeli'yse sembolik bir rakama gelmek isterse olur tabii ki. 12 milyon euro net para alıyor. Haydi indirim yaptı, 6 yaptı, 4 yaptı. Yok bu paralar artık."

Ali Koç: Bir teknik direktörle anlaştık #4