Ahmet Nur Çebi: Kumpasın içerisindeyiz, herkes uyanık olsun
AA

Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

"KAYBETTİĞİMİZ MAÇLAR MOTİVASYONUMUZU OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Şampiyonlar Ligi'nde henüz puanla tanışamadıklarını hatırlatan Ahmet Nur Çebi, "Şampiyonlar Ligi, seviyesi çok yüksek bir organizasyon. Güçlü takımları misafir ediyoruz ve onlara konuk oluyoruz. Oynadığımız üç maç istediğimiz gibi gitmedi. Önümüzde üç maç daha var. Kalan maçlardan iyi sonuçlar almayı arzu ediyoruz. Hedeflerimizde değişiklik yok. Kaybettiğimiz maçlar motivasyonumuzu olumsuz etkiledi." dedi.

Ahmet Nur Çebi: Kumpasın içerisindeyiz, herkes uyanık olsun

"SEZON BAŞINDAN BERİ SAKATLIKLAR YAKAMIZI BIRAKMADI"

Çebi, sezon başından beri birçok futbolcusunun sakatlık yaşadığını aktararak, "Sakatlıklar sezon başından beri yakamızı bırakmadı. Sakatlıklar, ligi olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'ni de negatif yönde etkiledi. Yine şanssız bir dönemdeyiz. Batshuayi, Pjanic, Vida ve Rosier gibi kaliteli, takıma katkı verebilecek, taraftarlarımızın göz bebeği futbolculardan uzakta bir maç yapacağız." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile arasında problem yaşandığı algısının oluşturulmaya çalışıldığını savunarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Ahmet Nur Çebi: Kumpasın içerisindeyiz, herkes uyanık olsun

"HOCAM BURADA İSTEDİĞİ KADAR GÖREV YAPACAK"

Sergen Yalçın ile aralarında ağabey-kardeş ilişkisi olduğunu vurgulayan Çebi, "Hocam burada istediği kadar görev yapacak. Çünkü ben ona güveniyorum. Sağlığı, iştahı ve arzusu yerindeyse ve burada kalmak istiyorsa hoca burada kalacak. Hocanın buradan gitmesini istediğim şeklinde bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Artık ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben hocayla çalışacağım, bunu bana bir daha sormayın. Hocamı ve teknik kadromu seviyorum.

Ahmet Nur Çebi: Kumpasın içerisindeyiz, herkes uyanık olsun

"KUMPASIN İÇİNDEYİZ, HERKES UYANIK OLSUN"

Bunlarla ilgili milli takım arasında geniş bir açıklama yapacağım. Tek tek isimlerini vereceğim. Hangi televizyonlarda kimler, ne niyetle hocayla takımın arasını, futbolcuyla benim aramı, ilişkilerimizi bozmaya çalışıyor. Bir kumpasın içindeyiz, herkes uyanık olsun. Şimdilik bu kadarını söylüyorum. Televizyon programlarında iyi niyetli olan, bizi kamuoyuyla buluşturan arkadaşlarımıza minnet duygularımı ifade ediyorum. Kötü olanları biliyorum ve takip ediyorum. Bunu kamuoyuna açıkladığım zaman taraftarlarımız gereken tepkiyi çok şiddetli verir. Benim taraftarım her şeyin farkında." diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)