Türkiye'de gelişen yayıncılık sektörü ve Ensonhaber Kitap Ayracı
Özel Yazı

Türkiye'de son yıllarda yükselişte olan ve talep gören yayıncılık sektörüyle birlikte yayınlanan kitap sayısında da ciddi bir artış söz konusu. Geçen yıl açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de 68 bin 120 kitap piyasaya sürüldü.

Yayıncılıkta bu denli yükseliş, aynı zamanda editöre olan ihtiyacı da doğurdu ve "Kitap editörlüğü" gibi bir alanın da ortaya çıkmasına önayak oldu.

Ensonhaber olarak dört yıl önce başlattığımız edebiyat ve kitap içerikli sayfamız, her geçen gün daha çok yükselmeye ve benimsenmeye başlandı.

Türkiye'nin belki de ilk denilebilecek dijital kitap ve edebiyat sayfamız, okurlarımız sayesinde daha da zirvelere çıkacaktır.

Her gün değişen manşetleri, farklı farklı içerik ve haberlerle okurlarımızı kitap ve edebiyattan mahrum etmiyoruz. Türk ve dünya edebiyatından gelişen olayları, haberleri, mümkün olduğunca değerli okurlarımıza sunmaya gayret ediyoruz.

Her alanda farkını ortaya koyan Ensonhaber; kitap ve edebiyatta da aynı farkını konuşturmaya devam ediyor.

Kitap Ayracı sayfasında kalın; edebiyatın ve kitabın tadına varın...

TÜRKİYE'DE KİTAP EDİTÖRLÜĞÜ

Gazetelerin ve dergilerin sayfalarında kitap ve edebiyat haberlerini görmeye alışığız. Bunun yanında dijital medyada bunları görmek pek olası değil. Olsa bile azınlıkta olduğunu söyleyebilirz.

Ensonahber Kitap Ayracı, dört senedir bu alanda öncülük ediyor ve okurlarını her alanda olduğu gibi bu alanda da haberdar ediyor.

Türkiye'de gelişen yayıncılık sektörü ve Ensonhaber Kitap Ayracı

KİTAP AYRACI...

Dijital medya organlarında kitap sayfası olan ve her gün ziyaret edilen önemli platformlardan olan Ensonhaber Kitap Ayracı sayfası, okurlarına her gün yeni ve farklı içerikler üreterek, kitapseverlerin gözdesi oldu.

Ne diyoruz?

Her şey edebiyat ve kitap aşkı için...

Ergül Tosun

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com