Pazar günü için okuma tavsiyeleri
Özel İçerik

Haftanın son çalışma günü ve hafta sonu artık bol bol dinlenebileceğiz. Hafta sonu keyifle okuyabileceğiniz kitaplardan sziler için bir öneri listesi hazırladık.

Keyifli okumalar dileriz...

Ebru Dorman -Hayallerin Ötesinde Yaşamak

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Dünya Devlerini Yöneten 50 Türk Yönetici” arasında anılan ve üst düzey yöneticiliğinin yanında hayatı da dolu dolu yaşadığına inanan Ebru Dorman, hem gençler hem de karar noktasında olan herkes için samimi bir sohbet havasında kaleme aldığı bu kitabı ile bir yandan kılavuz niteliğinde pratik bilgiler veriyor.

Sayfa: 168

İpek Kobaner- Göbeklitepe'nin Gizemi

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Göbeklitepe prensesi Ada on iki bin yıl sonra Adana'da yaşayan ve efsanevi zenginliğiyle bilinen Demirci ailesinin torunu Ada'ya nasıl can verdi? Bu servet hangi gizli güçlerin yardımıyla elde edildi? Kadim Harran Okulu'nun Sabii'leri üzerinden Ayasofya'ya, Rönesans'ın ünlü Medici ailesine ve en nihayetinde Göbeklitepe'nin esrarına uzanan baş döndürücü bir zaman hikâyesi...

Sayfa: 318

Yekta Kopan - İki Şiirinin Arasında

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Yaşamın uzamış anlarından kurduğu öykülerini okura emanet eden bir yazar Yekta Kopan.

Sayfa: 144

Bahar Eriş -Hayatın İlk Üç yılı

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Dr. Bahar Eriş'in yeni kitabı, bir bebeğin dünyadaki ilk üç yılında iç dünyasından geçenleri anne babasına esprili bir dille anlattığı mektuplardan oluşuyor. Çocuğun doğal eğilimlerine saygı duyan, onun gelişim gereklerini açıklayan, her bebeğin kendi hızında ve tarzında ilerleyişini vurgulayan mektuplar bunlar.

Sayfa: 224

Gökçen Orhan - Emanet Kalp

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Kalp ve Damar Cerrahı Profesör Doktor Gökçen Orhan’ın, uzun yılların tecrübesi ve birikimiyle kaleme aldığı Emanet Kalp; yapılan her organ bağışının nasıl da tükenen çarelerin, yeşeren hayatlara vesile olduğunun hikâyesi. Her satırıyla hayatın bize bağışlanmış büyük bir armağan olduğunu anımsatıyor. Ve her şey tamamlandığında bu kez armağan sunma sırasının belki de bizlere geldiğinin…

Sayfa: 176

Leigh Bardugo - Dokuzuncu Cemiyet

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Locus En İyi Fantastik Roman Ödülü Adayı Goodreads okurlarına göre 2019'un En İyi Fantastik Romanı!

Satın almak için tıklayın:

Sayfa: 464

Tuncay Birkan - Sol: Bir Evin Reddi

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Tuncay Birkan’ın yirmi iki yıllık bir dönem içinde sol, kültür, felsefe, bilim, yayıncılık ve çeviri gibi alanlarda söz aldığı yazıların biraz güncellenmiş hallerini içeren bir seçki Sol: Evin Reddi.

Sayfa: 309

Tayari Jones - Bir Amerikan Evliliği

Pazar günü için okuma tavsiyeleri

Köleliğin 1865’te kaldırılmış olmasına rağmen ABD’de yaklaşık 150 yıldır devam eden ırkçılığın, yollarının başındaki üç gencin hayatlarını altüst ettiği, sürükleyici, sorgulayıcı ve okurken öfke duyacağınız, neşeleneceğiniz ve hayret içinde kalacağınız bir aşkın, bir evliliğin ve bir birlikteliğin hikâyesinin kitabını tutmaktasınız elinizde.

Sayfa: 336

Ergül Tosun

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com