Nilay Keçeci'nin Diyet Hakkında Her Şey kitabı
ensonhaber.com

Kurduğu diyet ve danışmanlık merkeziyle alanında önemli başarılara imza atan Nilay Keçeci'nin deneyimlerine, çalışmalarına ve önemli tavsiyelerine yer verdiği Diyet Hakkında Her Şey kitabı, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflarda yerini aldı.

Diyet üzerine önemli reçetelerin bulunduğu kitapta, uzman diyetisyen tarifleriyle kilo vermenin yollarını gösteriyor.

Bu çalışmada verilen diyet listesinin kişilerin sevdiği yemekler üzerine kurulu olması ise kitabın en önemli özelliği olarak öne çıkıyor.

"REÇETELERİMİ HERKESE ULAŞTIRMAK İSTİYORUM"

İlk baskısı 25 bin adet basılan Diyet Hakkında Her Şey kitabında Nilay Keçeci, diyet sürecindeki kişilere kolay formüller sunarak diyet bitimindeki sahip olunan fit görünümü korumanın yollarını anlatıyor.

Kitap hakkında Keçeci, pratikte deneyimlediği birçok bilgiyi kitaba aktardığını ve önemli reçetelerini bu kitapla beraber herkese ulaştırmak istediğini belirtiyor.

Beslenme uzmanı, ayrıca diyetisyenlik yaşamındaki birçok tecrübeyi de bu kitapta topladığını ifade ediyor.

Nilay Keçeci'nin Diyet Hakkında Her Şey kitabı

"KADINLARIN HİİSETTTİKLERİNİ DAHA İYİ ANLADIM"

“Diyet Hakkında Her Şey” kitabında, "Kilolu olarak geçirdiğim hamilelik ve emzirme dönemlerimde bu sürecin hem fizyolojik hem psikolojik zorluklarını, biz kadınların neler hissettiğini daha iyi anladım; başta bir anne sonra bir diyetisyen olarak." diyen Nilay Keçeci, kadınların yaşadığı zor dönemlere de kitabında yer veriyor.

SAĞLIK YOLCULUĞU

"Hazırsanız Sağlık Yolculuğuna Birlikte Çıkalım" sloganıyla diyet yapmak isteyenlere önemli bir çalışma sunan Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci’nin Diyet Hakkında Her Şey kitabı, önemli bir kaynak özelliği taşıyor.

Ergül Tosun

Kitap sayfası için iletişim:

ergul.tosun@ensonhaber.com