Aşkta mutluluğun formülünü anlatan kitap: Onu Nasıl Mutlu Edersin

Serap Sultan, Onu Nasıl Mutlu Edersin adlı kitabıyla çiftlerin flört döneminde ve evlilik döneminde birbiriyle doğru iletişim kurabilmesinin, yanlış anlaşılmaların önüne geçmenin, kendinizin ve partnerinizin özelliklerine uygun davranmanın, kendinizi anlaşılır şekilde ifade etmenin yollarına odaklanıyor ve ilişkilerde yaşanan sorunlara çözümler sunuyor.

"Erkeğin ve kadının farklı özellikleri ve gereksinimleri yapbozun parçaları gibi birbiriyle uyumludur, bu uyumla aşk, sevgi, bağlılık ve tutku gelişir. Bir ilişkide onu mutlu edebilmek kendini mutlu edebilmektir."

Erkeğin ve kadının, ilişkide kendi mutluluğundan vazgeçmeden birbirlerini nasıl mutlu edeceklerini öğrenmeleri çok kıymetli...

Erkeğin ve kadının düşünce, hormon ve yaklaşımlar açısından birbirinden farklı olmaları, ilişkideki gereksinimlerinin de farklılaşmasına yol açıyor.

Aşkta mutluluğun formülünü anlatan kitap: Onu Nasıl Mutlu Edersin

Sağlıklı bir ilişki nasıl olur

Gereksinimlerin karşılandığı bir ilişkide erkek ve kadın birlikte olmaktan mutluluk duyarlar ve yakınlık hissi artar. Sağlıklı bir ilişkide; erkeği mutlu eden şey kadının mutluluğudur; kadını mutlu edense, erkeğin kadına değerli olduğunu hissettirdiği davranışlarıdır.

Aşkta mutluluğun formülünü anlatan kitap: Onu Nasıl Mutlu Edersin

İlişkiyi arzulanan yere getirmek

Bu kitap sayesinde; ilişkinizi arzuladığınız noktaya taşıyacak, flört döneminden evlilik sürecine kadar kadının ve erkeğin kaçınılmaz gereksinimleriyle tanışacak, buna göre uyumlu iletişimin nasıl kurulacağını, yakınlık hissinin nasıl gelişeceğini, mutlu bir ilişkinin nasıl yaşanacağını öğreneceksiniz, ilişkinizdeki sorunlara çare bulacaksınız.