Üsküdar'da iş yerini karga bastı
DHA

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde telefon satışı ve tamiri yapan iş yerine, müşterilerin olduğu sırada karga daldı.

Sohbet eden 4 kişi, karganın girmesiyle bir anda korkuya kapıldı.

Kanatlı hayvanlara karşı fobisi olan iş yeri sahibi Celil Koçak, ne yapacağını şaşırdı. Oturduğu yerden kalkan Koçak, tezgahın altına girip çekmeceyi açarak saklandı.

"KOVALA KOVALA"

Bir başka çalışan ise kargayı ayaklarından yakalayıp dışarı çıkardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamera kaydına yansıyan konuşmada iş yeri sahibinin, “Onu çıkarın. Ben çok korkarım öyle şeylerden. Kovala, kovala" dediği duyuldu.

Üsküdar'da iş yerini karga bastı VİDEO

"KARGA BENİM FOBİM"

İş yeri sahibi Celil Koçak, “Burada oturup işimi yaptığım sırada birdenbire karga içeri girdi. O kadar hızlı girdi ki içeri saçımın üzerinden geçti. Benim de kargalara karşı fobim var. Hemen kaçtım, bulunduğum yeri terk edip dükkanın uç noktasına giderek tezgahın altına girdim. Çekmeceyi de çektim kafama gelmesin diye. Çocukken karga saldırısına uğramıştım, o günden bugüne bir korkum var." diye konuştu.

Üsküdar'da iş yerini karga bastı

"DIŞARI ÇIKARDIK AMA KAPININ ÖNÜNDEN GİTMEDİ"

Bir çalışan tarafından karganın dışarı çıkarıldığı söyleyen Koçak, “Cesur bir arkadaşımız var. Soğukkanlılıkla karganın kanatlarından tutarak dışarı attı. Ama karga yaklaşık 2 saat boyunca dükkanın önünden gitmedi. Cam kapıyı zorlayıp, içeri girmeye çalıştı. Kafayı bize takmış durumda. Ben artık korkudan cam kapıyı tuttum içeri girmesin diye. Saatlerce kapının önünde durdu, gitmedi. Dışarıda beklemeye devam etse çıkamazdım herhalde dışarı.” dedi.

Üsküdar'da iş yerini karga bastı

"KARGAYI TUTARAK DIŞARI ÇIKARDIM"

İş yerinde çalışan Hamza Bilge, “İçerdeydik, karga bir anda içeri girdi. Ne olduğunu anlamadık ilk başta. Celil ağabey panikle bu tarafa geçince, şaşırdık biz de. Sonradan karganın oraya konduğunu gördük. Zarar vermeden kanatlarından tutarak dışarı bıraktım. Hemen de gitmedi. Kapının önünde bekledi.” diye konuştu.

Üsküdar'da iş yerini karga bastı

Üsküdar'da iş yerini karga bastı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)