Erzurum'a şehit ateşi düştü
ensonhaber.com

Fırat'ın doğusundaki terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden arındırılan Tel Abyad bölgesinde görevli uzman onbaşı Rahmi Kaya, pazar günü meydana gelen patlamada yaralandı.

ŞEHİT OLDU

Tedavisi için Şanlıurfa'ya getirilen Uzman Onbaşı Kaya'nın, doktorların tüm çabalarına rağmen bu sabah kurtarılamayarak şehit olduğu öğrenildi.

Şehit Rahmi Kaya'nın cenazesi, öğleden sonra Şanlıurfa'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Erzurum'a uğurlanacak.

Erzurum'a şehit ateşi düştü

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan askerin tedavi gördüğü hastanede şehit düştüğünü açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde 29 Aralık 2019 tarihinde, PKK/YPG’li teröristlerin roketatarlı saldırısında yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 31 Aralık 2019 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

Erzurum'a şehit ateşi düştü