Tekirdağ'da Atatürk heykeline saldıran kişi kamerada
DHA

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde Nizamettin Devirdöven İlkokulu, Opet Anadolu Lisesi ve Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu'nun bahçesindeki Atatürk heykel ve büstlerine boya ile hakaret içerikli yazılar yazan G.D., dün gece yarısı polis tarafından yakalandı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Kurulan özel polis ekiplerince yakalanan G.D.'nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. G.D.'nin, görüntülerde yüzünü gizlemeye çalışarak okulların bahçelerine girdiği ve sokaklarda yürüdüğü anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca polisin, G.D.'nin evine gidişi ve evde yaptığı aramalar da yer aldı.

Tekirdağ'da Atatürk heykeline saldıran kişi kamerada VİDEO

Atatürk heykeline saldıran kişinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı -1

"İSTANBUL'A GİDECEKTİM, NE ÇABUK BULDUNUZ"

Polis, yazlık konutunda yakaladığı G.D.'nin kullandığı otomobilinin de plakasını değiştirdiğini ve sahte bir plaka taktığı belirledi. Polis ekiplerini karşısında görünce şaşkınlık yaşadığı öğrenilen G.D.'nin, görüntülerde, "Yeniden hazırlayıp, İstanbul'a gidecektim, ne çabuk buldunuz" dediği görüldü.Atatürk heykeline saldıran kişinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı -2

4 GÜN EK GÖZALTI SÜRESİ ALINDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde soruşturması devam eden G.D. için 4 gün ek gözaltı süresi alındı.

Atatürk heykeline saldıran kişinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı -3

Atatürk heykeline saldıran kişinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı -4

Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı HABERİTekirdağ'da Atatürk heykeline saldıran kişi kamerada

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)