Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti
ensonhaber.com

'Kurtlar Vadisi', 'Gümüş' ve 'Eyvah Eyvah' gibi birçok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, bugün hayata gözlerini 61 yaşında yumdu.

AKCİĞER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Yetkililer, bir süredir Ünlüoğlu'nun akciğer tedavisi gördüğünü ve bu rahatsızlığı nedeniyle 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin setlerine de katılamadığını belirtti.

"1 YILDAN UZUN SÜREDİR KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU"

Ünlü oyuncunun doktoru Prof. Dr. Gökhan Demir konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Kanser bir noktadan sonra tedaviye direnç kazanabiliyor, biz tedaviler değiştirdik, farklı tedavilerle savaştık ama maalesef bu direnci kıramadık. Bir yılı aşkın bir zamandır kanser ile mücadele ediyordu. Her türlü tedaviyi kullandı. Dün akşam hastaneye kabul ettik ama daha önce ki dönemlerde de aralıklı olarak 2 -3 gün hep destek tedaviler için yatırmıştık. Dün akşam nefes darlığıyla geldi. Nefes darlığını rahatlatmak için mücadele ettik. Sabahleyin maalesef daha ağırlaştı ve tedavilere yanıt vermedi. Böyle bir risk tabii her zaman var , son dönemde artan nefes darlığı böyle bir sürecin habercisiydi, biz farklı silahlarla yeniden savaşabilir miyiz diye onun o savaşçı güçlü kişiliğini de bildiğimiz için yeniden savaşabilir miyiz diye mücadeleyi sürdürdük. Ama maalesef bugün kaybettik." diye konuştu.

TARIK ÜNLÜOĞLU'NUN HAYATINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

(Tarık Ünlüoğlu, Kurtlar Vadisi'nde Testere Necmi karakterine hayat verdi.)

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti

( Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan)