
Osmaniye'de DEAŞ operasyonu: 4 tutuklama
DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, yılbaşı öncesi ve 31 Aralık'ta eylem yapabilecekleri iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişiden 4'ü, mahkemece tutuklandı.
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesi için ortak çalışma yaptı.
13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlar sonucu 2'si Irak, 11'i Suriye uyruklu 13 kişi gözaltına alındı. Suriyelilerden birinin, örgütte sözde 'emir', birinin de sözde 'kadı' olarak faaliyet gösterdiği öğrenildi.
2 KİŞİ TUTUKLANIRKEN 7 KİŞİ SINIR DIŞI EDİLDİ
Emniyette sorguları tamamlanan şüphelilerden H.N., A.J.A.H., M.T. ve A.T., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 2 Iraklı ve 7 Suriyeli hakkında ise sınır dışı kararı verildi.
İlginizi Çekebilir

Cemal Enginyurt ile Latif Şimşek canlı yayında burun buruna geldi
1072 YORUM
İç Haber

2023’ten sonra Suriyeliler kalmayacak
1252 YORUM
Gündem

Cemal Enginyurt'un koruması tutuklandı
662 YORUM
Gündem

Hesabında birikmiş parayı görünce şok oldu
ADVERTORIAL
Highfx

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusuna sinirlendi
262 YORUM
Magazin