Meral Akşener'den operasyona tam destek
ensonhaber.com

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında, gündemde olan Suriye konusuna ilişkin; "İç politikada siyasi rekabete devam edeceğiz, birbirimizi eleştireceğiz ama dış tehditlere karşı bir tek partimiz vardır, o da al bayrak partisidir." açıklamasında bulundu.

"TRUMP'IN AÇIKLAMASI KÜSTAHLIKTIR"

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Dün ülkemizin muhatap kılındığı küstahlık, yaşadığımız tüm tartışmalarımızın geride bırakılmasını gerekli kıldı. ABD Başkanı Trump’ın dün yaptığı açıklama, devlet aklıyla bağdaşmayan bir küstahlıktır.

Meral Akşener: Tek partimiz var al bayrak partisi ViDEO

"DIŞ TEHDİTLERE KARŞI BİR TEK PARTİMİZ VAR"

İç politikada siyasi rekabete devam edeceğiz, birbirimizi eleştireceğiz, ama dış tehditlere karşı bir tek partimiz vardır. O da al bayrak partisidir. Hiç kimse merak etmesin. Türkiye’nin devlet geleneği, dünya ülkeleriyle ilişkilerini başarıyla yönetecek güçtedir. Türkiye’nin dostları, Trump yönetimine tehditlerinin sonuçlarını anlatacaktır. Sayın Erdoğan'a çağrımız; Fırat’ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır. Milletin de bizim de beklentimiz budur.”

TRUMP'A MEYDAN OKUDU

Buradan büyük devlet adamı İsmet İnönü’nün sözleriyle Trump’a sesleniyorum: Yarın yeni bir dünya kurulur, Türkiye de o dünyada yerini alır."

Meral Akşener'den operasyona tam destek