Manisa'da sokak ortasında eski eşini darbetti
İHA

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Aynıali Mahallesi’nde meydana gelen olayda, O.Ö. (29) ile eski eşi A.E. (22) isimli kadın sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.Ö., eski eşi A.E.’yi sokak ortasında yumruklamaya başladı.

YERDE TEKMELEDİ

Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan A.E. daha fazla dayanamayarak yere düştü. Talihsiz kadının yere düşmesine aldırmayan O.Ö., vicdansızca kadını yerde tekmelemeye başladı. Uzun süre O.Ö.’nün darbelerine maruz kalan A.E. tüm çabalarına rağmen kendini kurtaramadı.

ÇEVREDEKİLER İZLEMEKLE YETİNDİ

Öte yandan balkondaki bir vatandaşın cep telefonuyla saniye saniye kaydettiği görüntülerde O.Ö.’nün, A.E.’yi tekme tokat dövdüğü sırada bazı vatandaşlar hiçbir şey olmamış gibi yürüyüp geçerken, bir iş yerinin önünde oturan iki kişinin de duyarsızca olaya sırtlarını dönmesi dikkat çekti.

Manisa'da sokak ortasında eski eşini darbetti VİDEO

GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa sürede O.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen O.Ö.’nün ifadesinin alınmasına devam ediliyor.

Manisa'da sokak ortasında eski eşini darbetti

Manisa'da sokak ortasında eski eşini darbetti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)