Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktılar
DHA

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde boş bir arsaya bırakılan bebek, oradan geçmekte olan bir vatandaş tarafından bulundu.

Vatandaşın ihbarı üzerine polis ekipleri bebeği alarak hastaneye götürürken, bebeği bırakanların tespit edilmesi için de çalışma başlattı.

HASTANE KAYITLARI İNCELENDİ

Polis, İstanbul genelindeki özel ve devlet hastanelerinde bebeğin terk edildiği tarih ve yakın tarihlerde dünyaya gelen erkek bebek bilgilerini temin etmesi üzerine Küçükçekmece'deki bir hastanede Cansel K.'nin (22) doğum yaptığını, ancak bebeğin nüfus kaydının yapılmadığını tespit etti.

Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktılar ViDEO

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, anne Cansel K.'yi 2 Mayıs'ta evinde yakaladı. Cansel K.'nın bebeğin babasının Cüneyt A. (25) olduğunu söylemesi üzerine, Cüneyt A. da ertesi gün evinde gözaltına alındı.

Cüneyt A.'ya yardım eden Yusuf K. de (22) evinde yakalandı.

Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktılar

SERBEST KALDILAR

Üç şüpheli hakkında, "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali" suçundan işlem yapıldı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede serbest bırakıldı.

Muhafaza altına alınan bebeğin tedavisi ise devam ediyor.

Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktılar

KAMERAYA TAKILDILAR

Öte yandan, bebeğin arsaya bırakıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

Cadde üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinden, bir kişinin kucağında bebek ile boş araziye yöneldiği ve bebeği bıraktıktan sonra, hızlı bir şeklide kaçtığı görüldü.

Küçükçekmece'de yeni doğan bebeği boş arsaya bıraktılar

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)