Konya'daki Büyükşen cinayetinde şüpheli yanlış eve girdi
AA

Konya'nın Karatay ilçesinde 3 Eylül 2018'de, Metin ve Necla Büyükşen çifti, maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetmiş ve pencereden atlayıp kaçan kızları yaralanmıştı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, 3 Eylül 2018'de İsmil Mahallesi'nde işlenen cinayete ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 25 şüpheliyi gözaltına aldı.

4 ZANLI TUTUKLANDI

Konya İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlanan ve cinayeti azmettirdiği öne sürülen Abdullah Başdemir ile sevgilisi Esra Taş ve cinayete yardım ettikleri belirtilen ve Büyükşen çiftiyle aynı mahallede oturan Zeki Okşen ile kuzeni Mustafa Okşen tutuklandı.

Konya'daki Büyükşen cinayetinde şüpheli yanlış eve girdi

YANLIŞ EVE GİRDİĞİ BİLGİSİNE ULAŞILDI

Zanlıların sorgudaki itirafıyla olayın aydınlatılması yolunda önemli bir aşama katedildiği ve firari cinayet şüphelisinin yanlış eve girerek Büyükşen çiftini öldürdüğü bilgisine ulaşıldığı belirtildi.

Öte yandan, gelişmeleri takip etmek üzere Konya Adliyesi'ne gelen öldürülen çiftin oğlu Osman Büyükşen, gazetecilere, gelişmelerden haberinin olmadığını ve katilin ailesinden çıkmamasını umduğunu söyledi.

Konya'daki Büyükşen cinayetinde şüpheli yanlış eve girdi

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)