Kocaeli'de sürat yapan sürücü tramvay durağına girdi
İHA

İzmit Yenişehir Mahallesi tramvay durağında, Yahya Kaptan köprülü kavşağında araç yolundaki trafiğe takılmak istemeyen 34 BIT 478 plakalı otomobilin sürücüsü, aracı ile tramvay yoluna girerek hızla ilerlemeye başladı.

YOLCU DOLU DURAĞA UÇTU

Köprülü kavşak altından geçen otomobile, bu sırada kavşaktan dönen başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 34 BIT 478 plakalı otomobil, takla atarak yolcuların beklediği tramvay durağının demir korkuluklarına saplandı.

SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Kazayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Servis ekiplerine haber vererek, sürücünün yardımına koştu. Vatandaşlarının yardımıyla araçtan çıkarılan yaralı sürücü, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durağa giren ve tramvay seferlerinin aksamasına neden olan otomobil, çekici ile kaldırılması sonrasında tramvay seferleri yeniden başlarken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

Kocaeli'de sürat yapan sürücü tramvay durağına girdi

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Durakta tramvay bekleyen yolcuların ölümden döndüğü kaza ve kaza anında duraktaki yolcuların yaşadığı korku anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde 34 BIT 478 plakalı otomobilin, tramvay yolundan hızla ilerlediği ve kavşaktan dönen başka bir otomobilin çarpması sonucu takla atarak duraktaki demirlere saplandığı görünüyor. Kaza sırasında durakta bekleyen yolcular ise tanık oldukları kaza sonrası panik yaşıyor. Görüntülerin devamında ise çevredekilerin yardıma koştuğu kaza yapan sürücü araçtan çıkarılıyor.

Hız yapan otomobil yolcu dolu durağa saplandı

Kocaeli'de sürat yapan sürücü tramvay durağına girdi

Kocaeli'de sürat yapan sürücü tramvay durağına girdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)