İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı
İHA

İstanbul'da, İl Jandarma Komutanlığı tarafından, 22-27 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin gerekli tedbirler alındı.

Eyüpsultan ilçesine bağlı Kemerburgaz Mahallesi’nde yol kontrolü yapan ekipler sürücülerin izin belgelerini, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların bulunup bulunmadığını kontrol etti.

HELİKOPTER VE DRONE DESTEĞİ

Toplu taşıma araçlarını da durduran jandarma ekipleri, yolcuların izin belgesi olup olmadığına baktı.

Denetimlerde teknolojik imkanlardan da yararlanan ekipler, yerleşim yerleri ile ormanlık alanları helikopter ve drone yardımı ile kontrol ediyor.

Araçla girilmesine imkan bulunmayan bölgeler ise Atlı Jandarma Birlikleri ile kontrol ediliyor.

İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı ViDEO

VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI DA KARŞILANIYOR

Jandarma personeli sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığının kontrolünün yanında, emniyet ve asayişin sağlanması ile vatandaşların Vefa Destek Hattı’na yapmış oldukları talepleri de karşıladı.

Eyüpsultan'da yaşayan Arife Papiş’in istekleri Vefa Destek Timleri ve jandarma ekipleri tarafından karşılandı.

Papiş, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Jandarmamıza, muhtarımıza herkese teşekkürler. Vefa Destek Hattı gönüllülerine de teşekkür ederim” dedi.

İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı

"6 BİN 220 PERSONELLE HİZMETTEYİZ"

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, söz konusu uygulama ile denetimlerin, sokağı çıkma kısıtlamasının son gününe kadar süreceği belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Bu kapsamda İstanbul İl Jandarma Komutanlığı; 201 Jandarma Asayiş Timi, 8 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), 16 Motosikletli Asayiş Timi, 68 Jandarma Trafik Timi, 5 Motosikletli Trafik Timi, 74 Koruma ve Sevk Takımı, 12 Olay Yeri İnceleme Timi, 3 Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT), 1 skorsky S-70 Helikopter Unsuru, 2 Sualtı Arama Kurtarma Timi ve 2 Atlı Jandarma Timi olmak üzere toplam 392 tim/takım/unsur ve 6 bin 220 personel ile sorumluluk sahamızın her bir noktasında halkımızın yanında ve hizmetindedir."

İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı

İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı

İstanbul'da, jandarma ekipleri denetimlere başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)