Hüsnü Bayramoğlu vefat etti
ensonhaber.com

Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

2 HAFTADIR HASTANEDEYDİ

Bayramoğlu, yaklaşık 2 haftadır hastanede entübe halinde tedavi görüyordu.

Bayramoğlu'nun vafat haberinin ardından birçok isim, sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınladı.

O isimlerden biri de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Soylu paylaşımında, "Hüsnü Bayramoğlu Ağabey de, bu mübarek günde can emanetini Rabbi'ne teslim edenlerden oldu. Cenab-ı Allah, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekanı cennet, makamı âlî olsun inşallah. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Hüsnü Bayramoğlu vefat etti

TAZİYE MESAJLARI

Bayramoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı. Doğan, "Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey vefat etti. Cenab-ı Allah rahmet eylesin." dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yayımladığı taziye mesajında "Hüsnü Bayramoğlu, mübarek bir mevsimde Rahmân'a vasıl oldu. Cenab-ı Allah mağfiret eylesin, yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kaydetti.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Twitter hesabından yapıtığı paylaşımda "Bediüzzaman'ın talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise "Üstad Bediüzzaman Said Nursî'nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu Ağabey'in vefat haberini derin bir teessürle öğrendim. Hüsnü Ağabey'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." diyerek tayize mesajını paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. İnançlı ve ahlaklı nesillerin yetişmesinde ömrünü vakfeden Hüsnü Bayramoğlu Beyefendinin vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.