Haliç köprüsünde kaza yapan araç takla attı
DHA

41 NP 089 plakalı otomobil, D100 Ankara istikametinde iddiaya göre sürücüsünün aşırı hız yapması üzerine kontrolden çıktı. Araç önce 34 HS 5133 plakalı otomobile vurdu sonra da takla atarak ters döndü. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü araçta sıkıştı.

Haliç köprüsünde kaza yapan araç takla attı

GÖRENLER YARDIMA KOŞTU

İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayı gören diğer sürücüler, sağlık ekipleri ile birlikte otomobilde sıkışan sürücüyü çıkardı. Yaralı sürücüye, olay yerindeki ambulansta ilk müdahale yapıldı. Yaralı sürücü sedye ile ambulansa taşındığı sırada "Ben bu hale düşecek adam mıyım?" diye söylendi. İlk müdahalesi tamamlanan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayrıca, diğer otomobilin kadın sürücüsü ise kaza nedeniyle şoka girdi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haliç köprüsünde kaza yapan araç takla attı

"VURDUKTAN SONRA HAVAYA KALKIP DÜŞTÜ"

Yoldan geçerken kazayı görüp yardıma koşan sürücülerden Ali Özdemir kazayla ilgili, "Ben 80 ile falan gidiyordum, yanımdan geçti. Devam etti, hızlı geçti. Baktım zaten buraya yanaşınca araba kaza yapmıştı. Durduk, yardımcı olmaya çalıştık. Zaten bu kızcağız da perişan haldeydi. Takla atma anını görmedik, buna vurduktan sonra havaya kalkıp düştü. Kapıyı kırdık çıkardık, itfaiye ve polis gelene kadar. Kendisi de süratli olduğunu söyledi zaten" şeklinde konuştu.

Haliç köprüsünde kaza yapan araç takla attı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)